Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Koumákův fotbalový tým - Timo Parvela, Portál, 2022

226 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Koumákův fotbalový tým

Pate už je opět tu. A tentokrát miluje fotbal! Má i svůj nejoblíbenější tým Medvědů a před sebou velký turnaj... Číst víc

Nakladatel
Portál, 2022
112 stran
2-3 hodiny čtení

Pate už je opět tu. A tentokrát miluje fotbal! Má i svůj nejoblíbenější tým Medvědů a před sebou velký turnaj... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

226 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Můžeš říct: Miluju tě - Markéta Forejtová, Monika Seidlová, Nofreeusernames, CooBoo CZ, 2024

Více o knize

Pate už je opět tu. A tentokrát miluje fotbal! Má i svůj nejoblíbenější tým Medvědů a před sebou velký turnaj. K překvapení všech Pate na nominaci středového hráče v týmu nedosáhne, a to i přes to, že je naprosto skvělý a výjimečný! Pate je ale koumák a jen tak se nevzdává. Založí si vlastní tým! Je tedy pravda, že Messi ani Ronaldo jeho skvělou nabídku členství v týmu nepřijmou, ale Pate naštěstí najde nové, o to však zapálenější hráče: co na tom, že jednomu je devadesát, druhý spí a bydlí v parku a třetí je třínohý pes. Možná mají jeho nový spoluhráči skrytý talent! A když se do týmu navíc přidá také strýček Teemu s Karoliinou, o vítězství je jistě rozhodnuto.

Jednotlivé krátké kapitoly jsou bohatě prokládáný obrázky, nákresy, přímou promluvou, poznámkovými a novinovými zápisy.
Kniha byla v roce 2017 nominována v Německu na cenu Lese-Kicker, což je cena za nejlepší dětskou knihu o fotbale a uděluje se každé dva roky.
Timo Parvela je původní profesí učitel, píše pro děti i pro dospělé a ve Finsku je v oblasti dětské literatury nepopiratelnou hvězdou. Jeho knihy byly přeloženy do více než třiceti jazyků a získal za ně řadu ocenění. V Portále vychází jeho série o Elle a tato druhá kniha v sérii o jejím spolužákovi jménem Pate.
Pasi Pitkänen vystudoval grafický design a zaměřuje se na filmografii a animaci. Věnuje se ilustrování dětských knížek a pracuje jako grafik.
Číst víc
Počet stran
112
Vazba
pevná vazba
Rozměr
172×222 mm
Hmotnost
386 g
ISBN
9788026218883
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1470455
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Nakladatel
Portál
Pro koho
pro děti
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Portál

Číst víc

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“