Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Magická džungľa - Johanna Basford, Tatran, 2016

171 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Magická džungľa

Atramentové dobrodružstvo a kniha maľovaniek

Od autorky svetových bestsellerov Stratený oceán, Tajomná záhrada a Začarovaný les, ktorých sa po celom svete predalo viac ako 20 miliónov maľovaniek... Číst víc

5,0 8 hodnocení
Série
Omaľovánka pre dospelých
Nakladatel
Tatran, 2016
Počet stran
80+8

Od autorky svetových bestsellerov Stratený oceán, Tajomná záhrada a Začarovaný les, ktorých sa po celom svete predalo viac ako 20 miliónov maľovaniek... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Slovenština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání (2)
Magical Jungle - Johanna Basford, Virgin Books, 2016
Brožovaná vazba
Angličtina, 2016
Skladem 1 ks

393 Kč


Magical Jungle - Johanna Basford, Penguin Books, 2016
Brožovaná vazba
Angličtina, 2016
Více než 30 dní

378 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Objednajte si ku Vašim obľúbeným omaľovánkam kvalitné fixky v žiarivých farbách, ktoré odporúča a sama používa aj Johanna Basford :)

Od autorky svetových bestsellerov Stratený oceán, Tajomná záhrada a Začarovaný les, ktorých sa po celom svete predalo viac ako 20 miliónov maľovaniek. Nádherná a nezvyčajná maľovanka pre dospelých, ktorá vás zavedie na dobrodružnú výpravu do džungle. Nasledujte majsterku maľovaniek Johannu Basfordovú po atramentovej ceste Magickou džungľou a objavte zabudnutý svet flóry a fauny, ktorý čaká len na to, aby ste ho oživili prostredníctvom tejto novej maľovanky. Stretnite sa so strakatými stromovými žabami a roztomilými kolibríkmi, zakrádajúcimi sa tigrami a hravými opicami. Povoľte uzdu svojej fantázii uprostred listnatej klenby vrcholkov stromov alebo sa nechajte zviesť krehkým svetom vzrušujúcich kvetov a tropických rastlín pod ňou.
Číst víc
Originální název
Magical Jungle
Počet stran
80+8
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
250×250 mm
Hmotnost
611 g
ISBN
9788022207980
Rok vydání
2016
Naše katalogové číslo
239676
Jazyk
slovenština
Série
Omaľovánka pre dospelých
Nakladatel
Tatran
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

8 hodnocení

8
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Hana Glozová
Neověřený nákup
14.9.2016
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Autorka mě svými kresbami vtáhla do magické džungle. Poznávám tamější flóru a faunu, využívám příležitosti upustit uzdu své fantazii - pod mými rukami díky barvám ožívají květy, listy,.. na větvích košatících se korun stromů rozhoupávám opice, rozkmitávám křídla kolibříkům, vnáším pohyb do motýlích křídel, nechávám splynout chameleóna s přírodou, umocňuji honosnost tygra,..
Celá kniha se nese v podobném duchu jako dříve vydané knihy autorky (Tajná zahrada, Čarovný les, Ztracený oceán) - tu v podobě dvoustránkové scenérie, ornamenty zaplněné strany, jejich uzavřením do kruhu či vyplněním těchto ve stylu mandal.
Přidanou hodnotu výtisku v originální anglické verzi vidím v kvalitě papíru. Přebal výtisku se dá navíc sejmout a jeho spodní kresbou obdařenou část vymalovat. V knize nechybí ani strana určená k testování barev spolu s listy s tiskem na jedné straně (ty je možné díky perforaci po vymalování snadno vytrhnout a vpustit tak poté část džungle např. na zdi bytu).
Tak neváhejte a přijměte i Vy pozvání k poznání tajů džungle od Johanny Basford :-)
Číst víc
Miriam Galdiniová
Neověřený nákup
16.9.2016
Dobrý den, ano, souhlasím s kvalitou papíru u anglické verze, nicméně, objednala jsem si zde slovenskou verzi Tajomná záhrada a musím dodat, že Tatran ji vydal v 600 gramáži, takže uvažuji opět, ač jsem z České republiky, o slovenské verzi všech zbývajících titulů. Vždy se řídím hmotností, neboť to je znak kvalitního papíru a zde je velmi vysoká. Jsem moc ráda, že to není odbývané jako u Grady... Číst víc

Johanna Basford

Číst víc

Nakladatelství Tatran

Číst víc

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton