Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Zákoník práce - Pavla Hloušková, ANAG, 2022

835 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Zákoník práce - Pavla Hloušková, ANAG, 2022
Zákoník práce - Pavla Hloušková, ANAG, 2022

Zákoník práce

prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem k 1. 1. 2022

Publikace, která svým formátem již tradičně navazuje na předchozích 14 úspěšných vydání, obsahuje vedle platného znění zákoníku práce a celé řady dalších souvisejících zákonů i... Číst víc

Nakladatel
ANAG, 2022
Počet stran
1392

Publikace, která svým formátem již tradičně navazuje na předchozích 14 úspěšných vydání, obsahuje vedle platného znění zákoníku práce a celé řady dalších souvisejících zákonů i podzákonných právních předpisů též podrobné komentáře k jednotlivým konkrétním Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

835 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 1 099 Kč
Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Zákoník práce - Pavla Hloušková, ANAG, 2022
835 Kč

Více o knize

Publikace, která svým formátem již tradičně navazuje na předchozích 14 úspěšných vydání, obsahuje vedle platného znění zákoníku práce a celé řady dalších souvisejících zákonů i podzákonných právních předpisů též podrobné komentáře k jednotlivým konkrétním ustanovením zahrnující nejen všechny změny v zákoníku práce, zákoně o zaměstnanosti a zákoně o inspekci práce, ale i komentáře k některým dalším souvisejícím právním předpisům (např. v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, odměňování, cestovních náhrad). Podrobněji ke změnám Podle potřeby odkazují rovněž na aktuální soudní judikaturu. V těchto komentářích jsou vedle zdůraznění aktuálních změn právní úpravy podle potřeby prezentovány i první poznatky a zkušenosti z aplikace problematičtějších ustanovení poslední novely zákoníku práce (zákon č. 285/2020 Sb.), z nichž některé nabyly účinnosti až dnem 1. ledna 2021 (např. délka dovolené a její čerpání „v hodinách“, uvolňování zaměstnanců na tábory dětí a mládeže a pro jiné obdobné činnosti v oblasti sportu, možnost zavedení sdílených pracovních míst, valorizace náhrad majetkové a nemajetkové újmy v důsledku pracovního úrazu nebo nemoci z povolání s následkem smrti).

Využití publikace Publikace je určena širokému okruhu uživatelů, neboť podrobný komentář je přizpůsoben nejen každodenní potřebě zaměstnavatelů, především jejich personalistů a mzdových účetních, ale také vedoucích zaměstnanců ve firmách, stejně jako zaměstnancům nebo jejich zástupcům (odborovým organizacím), dobře však poslouží i jako užitečná pomůcka pro nejširší odbornou i laickou veřejnost. Její ambicí není vědecké pojednání o příslušných právních předpisech, nýbrž je zaměřena spíše na praktické potřeby uživatelů, jimž je určena.
Číst víc
Počet stran
1392
Vazba
pevná vazba
Rozměr
160×211 mm
Hmotnost
1578 g
ISBN
9788075543509
Rok vydání
2022
Edice
Práce, mzdy, pojištění
Naše katalogové číslo
1409705
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
ANAG
Pro koho
pro právníky, pro podnikatele
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová