Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Fish Processing Technology - George M. Hall, Springer Verlag, 1997

6 872 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Fish Processing Technology - George M. Hall, Springer Verlag, 1997
Fish Processing Technology - George M. Hall, Springer Verlag, 1997

Fish Processing Technology

As with the first edition this book includes chapters on established fish processes and new processes and allied issues. The first five chapters cover fish biochemistry... Číst víc

Nakladatel
Springer Verlag, 1997
Počet stran
292

As with the first edition this book includes chapters on established fish processes and new processes and allied issues. The first five chapters cover fish biochemistry affecting processing, curing, surimi and fish mince, ... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

6 872 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024
Fish Processing Technology - George M. Hall, Springer Verlag, 1997
6 872 Kč

Více o knize

As with the first edition this book includes chapters on established fish processes and new processes and allied issues. The first five chapters cover fish biochemistry affecting processing, curing, surimi and fish mince, chilling and freezing and canning. These established processes can still show innovations and improved theory although their mature status precludes major leaps in knowledge and technology. The four chapters concerned with new areas relevant to fish processing are directed at the increasing globalisation of the fish processing industry and the demands, from legislation and the consumer, for better quality, safer products. One chapter reviews the methods available to identify fish species in raw and processed products. The increased demand for fish products and the reduced catch of commercially-important species has lead to adulteration or substitu­ tion of these species with cheaper species. The ability to detect these practices has been based on some elegant analytical techniques in electrophoresis.
Číst víc
Počet stran
292
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
155×235 mm
Hmotnost
483 g
ISBN
9781461284239
Rok vydání
1997
Naše katalogové číslo
219918
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Springer Verlag
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Fish Processing Technology - George M. Hall, Springer Verlag, 1997
Fish Pathology - Ronald J. Roberts, Wiley-Blackwell, 2012
14 059 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
Fish Processing Technology - George M. Hall, Springer Verlag, 1997
Fish Pathology - Ronald J. Roberts, Wiley-Blackwell, 2012
14 059 Kč

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes