Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Knihy osudů
E-kniha

2. díl série Síla v kordech rodu Wellnsburgů

Příběh se odehrává na konci 17. století v době, která jakoby se zastavila u mocného kardinála Richelieua, kterému tři mušketýři připravili mnoho bezesných nocí. Těžký je život... Číst víc

5,0 1 hodnocení
2. díl série
Síla v kordech rodu Wellnsburgů
Nakladatel
Erika P. Hamlet
254 stran
4-5 hodin čtení

Příběh se odehrává na konci 17. století v době, která jakoby se zastavila u mocného kardinála Richelieua, kterému tři mušketýři připravili mnoho bezesných nocí. Těžký je život chudého lidu, kde honby na čarodějnice a... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

259 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Knihy osudů - Erika P. Hamlet, Erika P. Hamlet
E-kniha
259 Kč

Více o eknize

Příběh se odehrává na konci 17. století v době, která jakoby se zastavila u mocného kardinála Richelieua, kterému tři mušketýři připravili mnoho bezesných nocí.
Těžký je život chudého lidu, kde honby na čarodějnice a udavačství jsou na denním pořádku a moc církve a bohaté šlechty je naprosto nepřemožitelná. Knihy osudů otvírají vyprávění o těch, kteří se narodili do slavných, nebo chudých rodin v této nelehké době. Katarine a Martrek, kteří žijí svůj život v anonymitě a stranou od protřelé aristokracie, jsou obdařeni dvojčaty, chlapečkem Christopherem a půvabnou holčičkou Elizabeth. Rána osudu však zpřetrhá všechna rodinná pouta a to krátce po jejich narození. Elizabeth je přesvědčena, že její bratr zemřel a Christopher, pohledný mladý šlechtic, je zase přesvědčen o tom, že Elizabeth je dívkou jeho srdce i přes to všechno, že nemá modrou krev. Při narození těchto dvojčat jim jejich sudičky předurčily osud, na kterém je budou doprovázet bez toho, aby jim daly najevo, kdo jsou a proč jsou s nimi. Tři veselé sestry, podobné těm z kláštera, jenž zasvětily svůj život Bohu, budou bravurně, se vší grácií a humorem plnit svůj úkol, na který byly vyslány.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„Bohatství jako by padalo do klína lidem, kteří jsou chudí duchem, chudí zájmy a radostí.“

Na východ od ráje - John Steinbeck, 2020
Na východ od ráje
John Steinbeck