Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Drony - Jan Antonín Novák, Grada, 2021

189 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Akce
Drony - Jan Antonín Novák, Grada, 2021
Akce
Drony - Jan Antonín Novák, Grada, 2021

Drony
Akce

Kompletní průvodce včetně přehledu nové legislativy

Odpovědí na otázku Co je dron? mohou být desítky: pro dítě hračka, pro fotografy a filmaře létající kamera, pro kutily a modeláře skvělá zábava, pro podnikatele výrobní... Číst víc

Nakladatel
Grada, 2021
Počet stran
304

Odpovědí na otázku Co je dron? mohou být desítky: pro dítě hračka, pro fotografy a filmaře létající kamera, pro kutily a modeláře skvělá zábava, pro podnikatele výrobní prostředek atd. Tak by se dalo pokračovat dlouho... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

189 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 389 Kč
U dodavatele 5 ks
Posíláme do 8 – 10 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Odpovědí na otázku Co je dron? mohou být desítky: pro dítě hračka, pro fotografy a filmaře létající kamera, pro kutily a modeláře skvělá zábava, pro podnikatele výrobní prostředek atd. Tak by se dalo pokračovat dlouho, jednoznačně je dron budoucnost.
Pro úplné začátečníky je kniha vstupenkou do světa dronů. Formou vyprávění osobních zkušeností a příhod se dozvíte, jak začít (nebo jak nezačít), podle čeho stroj vybírat, o základních parametrech a dílech dronu, o nejvýznamnějších značkách a o tom, jak poprvé vyrazit do vzduchu.
Mírně pokročilí mohou začít číst o kus dál, kde se píše o základních principech letu, o dálkovém ovládání, o kamerách a postupech při fotografování nebo natáčení i o způsobech využití dronů.
V knize nechybí podrobný popis konstrukce, tipy pro kutily, pasáž věnovaná závodění (drone racing) a podvodním dronům.
Nezbytnou součástí publikace jsou kapitoly o bezpečnosti létání, nových evropských předpisech, cestování s drony, ochraně soukromí a další legislativě související s provozem bezpilotních prostředků.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano