Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Jsi na řadě
E-kniha

Pět jmen, čtyři jsou cizí, jedno znáš...

Uplynul rok ode dne, kdy Mariannina manžela Grega cestou do práce srazilo auto. Marianne se stále snaží vyrovnat s jeho smrtí a utěšuje se tím, že prohlíží soubory v jeho... Číst víc

3,0 1 hodnocení
Nakladatel
Domino, 2022
400 stran
6-7 hodin čtení

Uplynul rok ode dne, kdy Mariannina manžela Grega cestou do práce srazilo auto. Marianne se stále snaží vyrovnat s jeho smrtí a utěšuje se tím, že prohlíží soubory v jeho notebooku a čte si jeho staré e-maily. Náhodou při tom zjistí... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

349 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Uplynul rok ode dne, kdy Mariannina manžela Grega cestou do práce srazilo auto. Marianne se stále snaží vyrovnat s jeho smrtí a utěšuje se tím, že prohlíží soubory v jeho notebooku a čte si jeho staré e-maily. Náhodou při tom zjistí, že její muž z nepochopitelných důvodů chodil na darknet, kde se domlouvají podivné obchody a dá se tam sehnat i nemožné.
Proč se Greg, zásadový charitativní pracovník a oddaný manžel, přihlásil na webovou stránku, která odhaluje tu nejhorší lidskou krutost a kde je vše dostupné za hodně vysokou cenu? Marianne se obrní a vydá se v jeho stopách. Po váhavém hledání objeví svoje jméno na seznamu osob, které mají být zabity. Nechápe, jak a proč se na něm ocitla. Pokoušel se ji manžel chránit, anebo si naopak objednal její vraždu?
Čím hlouběji se Marianne noří do děsivého světa, ve kterém se Greg pohyboval, tím blíž se dostává k nájemnému vrahovi, který ji má zabít. Sam, člověk podobný přízraku, nemilosrdně pronásledovaný minulostí, který má hodně co ztratit a udělá všechno, aby se to nestalo.
Číst víc
Počet stran
400
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1440161
Styl
napínavý
Jazyk
čeština
Původ
Spojené království
Nakladatel
Domino
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,0 / 5

1 hodnocení

0
0
1
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Nakladatelství Domino

Číst víc

„Jestli někdy potkáte někoho, koho budete doopravdy milovat, nikdy ho nenechte odejít.“

Já a Ty, navždy - Jo Watson, 2021
Já a Ty, navždy
Jo Watson