Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Loď
E-kniha

Vzestup Džainů (kniha druhá)

V tomto druhém dílu Vzestupu Džainu nás Neal Asher bere na vzrušující jízdu mezihvězdnou politikou v době hrozící války. Číst víc

5,0 2 hodnocení
2. díl série
Vzestup Džainů
Nakladatel
Polaris, 2022
352 stran
5 hodin čtení

V tomto druhém dílu Vzestupu Džainu nás Neal Asher bere na vzrušující jízdu mezihvězdnou politikou v době hrozící války. Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

179 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Loď - Neal Asher, Polaris, 2022
E-kniha
179 Kč

Více o eknize

V tomto druhém dílu Vzestupu Džainu nás Neal Asher bere na vzrušující jízdu mezihvězdnou politikou v době hrozící války.
Jejich nemesis čeká…
Orlandine zničila džainského supervojáka tím, že na něj vrhla černou díru. Nyní tato zbraň vysává oblaka smrtící džainské technologie, která se rojí na jejím horizontu událostí v umírajícím akrečním disku. Vypadá to, že všechno probíhá podle plánu. Ale síly, podněcující vzpouru na její rodné planetě, se chystají bodnout Orlandine dýku do zad.
Válečná loď je druhý román ze série Vzestup Džainu.
Zemská centrála, inteligence řídící lidstvo, ví, že Orlandine byla do použití zbraně vmanipulována lstí, a bojí se, že těmi manipulátory jsou džainové. Pradorský král si to uvědomuje také - a oba bývalí nepřátelé shromažďují flotily válečných lodí, aby akreční disk obklíčili.
Klientka se vrací k akrečnímu disku, aby zachránila posledního svého druhu pohřbeného v kosmické lodi hluboko uvnitř. V přípravě na to přezbrojí svou zbraňovou plošinu a bude to třeba. Uvnitř vířícího prachu disku totiž čeká i její nemesis – a Džainové už v minulosti genocidu spáchali.
Číst víc
Počet stran
352
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1752457
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené království
2. díl série
Vzestup Džainů
Nakladatel
Polaris
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

30.10.2022
Ako vzdy dobrota.
Kto má rád Ashera dostane Ashera. Ak sa nemýlim tento rok je to moja 19 Asherova kniha. To hovorí samo za seba. Škoda, že kniha skončila ako seriál a teraz musím čakať. Jediné čo mi začína prekážať je tá prekombinovanosť spojeni vírus + dzajn + ui + nevieme čo sa ešte spojí. Ako keby sa už autor nevedel vymaniť zo zabehnutého smeru ... Číst víc

„Jestli něco dělá ze světa peklo, tak naše očekávání, že by to měl být ráj.“

Prokletí - Chuck Palahniuk, 2012
Prokletí
Chuck Palahniuk