Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Vzpomínky na zítřek
E-kniha

Jana zůstala osamělá a semletá okolnostmi. Petr je pryč a čaroděje z jeho gangu se pokouší zabít ostatní vůdci. Cestovatelka časem se musí nejen postavit na nohy, ale také... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Host, 2022
584 stran
8 hodin čtení

Jana zůstala osamělá a semletá okolnostmi. Petr je pryč a čaroděje z jeho gangu se pokouší zabít ostatní vůdci. Cestovatelka časem se musí nejen postavit na nohy, ale také zjistit, co její schopnosti... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

299 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Vyvrcholení příběhu románů Střípky času a Pán čarodějů

Jana zůstala osamělá a semletá okolnostmi. Petr je pryč a čaroděje z jeho gangu se pokouší zabít ostatní vůdci. Cestovatelka časem se musí nejen postavit na nohy, ale také zjistit, co její schopnosti doopravdy dokážou.

Jediný, kdo jí může pomoci, je Bezejmenný čaroděj — mocný černokněžník, o němž se říká, že po kletbě ztratil paměť i lidskost. Reis se snaží udržet v chodu policejní oddělení, avšak na množící se případy sotva stačí a věci se mu pomalu, ale jistě rozpadají pod rukama. Jana se nevzdává naděje, že Petra najde, ať to stojí cokoli. Navíc vyplouvají na povrch pravdy z minulosti jejich rodičů i tajnosti kolem policie.

Zdá se, že půjde o všechno, a u některých věcí je jasné, že už je ubránit nejde. V ohrožení jsou nejen hrdinové, ale celé město. Situaci by mohlo zachránit nové společenství, které by dokázalo obnovit staré úmluvy a znovu nastolit mír. Jenže stará pravidla jsou dávno mrtvá a málokdo se bude chtít podvolit. Válka čarodějů vypukla!
Číst víc
Počet stran
584
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1825345
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Host
Pro koho
young adult
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

Eva Dobiasová
Ověřený zákazník
26.5.2023
vrelé odporúčanie
Vrelo odporúčam prečítať si knihy od Petry Slovákovej. Sú síce určené mladým ľuďom, ale nájde si v nich niečo každá generácia.
Páči sa mi kombinácia úžasnej fantázie s realitou, zasadenie deja do súčasnosti, čo spôsobuje až uveriteľnosť daných príbehov. Takže, kto má otvorené srdce a myseľ, odporúčam.
Nechajte sa uniesť svetom fantázie, lásky, zrady, a obyčajných ľudských vzťahov a vlastností. Nakoniec zistíte, že na tie skutočné city nepotrebujete žiadne kúzla.
Číst víc

Nakladatelství Host

Číst víc

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes