Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

809 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Audiokniha
Dyslipidémie - Štěpán Svačina, Richard Češka, Zdeněk Rušavý, Adela, 2007
Audiokniha
Audiokniha
Dyslipidémie - Štěpán Svačina, Richard Češka, Zdeněk Rušavý, Adela, 2007
Audiokniha

Dyslipidémie
Audiokniha

Diagnostika a terapie v klinické praxi

Elektronická publikace „Dyslipidémie“ se věnuje jednomu z nejfrektovanějších rizikových faktorů, ovlivňujících morbiditu kardiovaskulárními onemocněními a morbiditu diabetickou.... Číst víc

Nakladatel
Adela, 2007

Elektronická publikace „Dyslipidémie“ se věnuje jednomu z nejfrektovanějších rizikových faktorů, ovlivňujících morbiditu kardiovaskulárními onemocněními a morbiditu diabetickou. Populačně je však nejvýznamnější tzv. dyslipidémie metabolického syndromu... Číst víc

  • MP3 na CD
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude audiokniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Dyslipidémie - Štěpán Svačina, Richard Češka, Zdeněk Rušavý, Adela, 2007
Audiokniha
809 Kč

Více o audioknize

Elektronická publikace „Dyslipidémie“ se věnuje jednomu z nejfrektovanějších rizikových faktorů, ovlivňujících morbiditu kardiovaskulárními onemocněními a morbiditu diabetickou. Populačně je však nejvýznamnější tzv. dyslipidémie metabolického syndromu, která je prakticky dotožná s dyslipidémií metabolického syndromu. Proruchy metabolismu tuků vykazují i konsekvence s celou řadou dalších závažných onemocnění.

Problematice se věnuje publikace „Dyslipidémie“ - Diagnostika a terapie v klinické praxi s přihlédnutím k problematice diabetu kolektivu autorů prof. MUDr. Štěpána Svačiny, prof. MUDr. Richarda Češky a doc. MUDr. Zdeňka Rušavého, s hlavním autorem prof. MUDr. Štěpánem Svačinou. Publikace obsahuje přehledně ve třinácti kapitolách popis problematiky, diagnostická kritéria a následně i možnost farmakologické intervence a systémových opatření. Dále na CD naleznete specializovaný kalkulátor pro hodnocení kardiovaskulárních rizik, který Vám umožní u Vašich pacientů riziko nejenom vyjádřit, ale i vést o návštěvě pacienta záznam, případně výsledek v budoucnosti komparovat. Lékař i pacient mají možnost vidět nakolik je pro pacienta z hlediska prognózy kardiovaskulárních rizik benefitní zlepšení hodnocených parametrů.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„Je to úžasné, co všecko si mudlové vymysleli, aby se obešli bez čar a kouzel.“

Harry Potter a Tajemná komnata - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2016
Harry Potter a Tajemná komnata
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)