Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Odhalení - Meggan Watterson, Synergie, 2014

59 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Odhalení - Meggan Watterson, Synergie, 2014
Odhalení - Meggan Watterson, Synergie, 2014

Odhalení

Sedm posvátných závojů duše

Tato kniha je pozvánkou k odhalení sebe samé. Je výzvou k návratu do podstaty našeho bytí, umně protkanou příběhy, při nichž se vám duše bude chvět... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Synergie, 2014
Počet stran
248

Tato kniha je pozvánkou k odhalení sebe samé. Je výzvou k návratu do podstaty našeho bytí, umně protkanou příběhy, při nichž se vám duše bude chvět... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Duše krve a popela - Jennifer L. Armentrout, Nakladatelství Fragment, 2024

Více o knize

Tato kniha je pozvánkou k odhalení sebe samé. Je výzvou k návratu do podstaty našeho bytí, umně protkanou příběhy, při nichž se vám duše bude chvět radostí z opětovného poznávání vlastní podstaty.

Duchovní cesta Meggan Wattersonové, napsaná citlivým srdcem a s naprostou oddaností pravdě, vás bude inspirovat k nalezení pravdivého hlasu vlastní duše a k jeho následování. Je to knížka o životní proměně. Promlouvá k Božské duši, která přebývá v každé ženě a osvěží vás jako jarní déšť na poušti. Odhalení je léčení, vyprávění, vzpomínání… a dotýká se mnoha věcí, které se bojíme říkat nahlas. Řečeno ve zkratce, Odhalení je návod, jak znovu objevit svou duši.
Číst víc
Počet stran
248
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
135×205 mm
Hmotnost
307 g
ISBN
9788073702830
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
181256
Jazyk
čeština
Nakladatel
Synergie
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Rena
Neověřený nákup
29.11.2014
recenze
Autorka se vydala na pouť ke své životní proměně. Stižena ještě navíc tím, že studuje teologii, takže její cesta snad ani nemohla vypadat jinak. Je velmi pečlivá, horlivá a sama by mohla psát teologické příručky. Vlastně odhalení je naprosto samostatnou cestou za hledáním boha, ženských bohyní a meditativní a niterné zážitky s nimi. Kolik bohyní, tolik podob žen – napadalo mne často. Zamýšlí se nad vším, co studovala, co se dozvěděla a konfrontuje to s tím, co sama viděla a zažila. Snaží se zajít hlouběji, než moudré knihy – a to mi je na této publikaci asi nejsympatičtější. Je to důvod, proč autorce jako čtenářka, mnohdy povrchní v porovnání s ní, promíjím části a chvíle, které jsem ne moc dobře pochopila nebo jsem se k nim musela několikrát vracet. Protože je prožívala ona a já jsem třeba v sobě takové téma k řešení neměla… naopak, zase byly části, které byly jakoby odhalovaly mé vlastní posvátné závoje. A jsou to někdy velmi zajímavé a převratné myšlenky. Při tom všem však především nachází sebe samu.
A každá žena po přečtení této knihy musí pochopit, že i ona má v sobě obrovský kus Meggan Wattersonové. Nezbývá než jí poděkovat za cestu, kterou podnikla, aby pomohla více ženám alespoň doma u šálku čaje poznat své vlastní hlubiny.
Číst víc

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“