Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Kompletní lidské tělo - Alice Roberts, Universum, 2012

999 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Kompletní lidské tělo - Alice Roberts, Universum, 2012
Kompletní lidské tělo - Alice Roberts, Universum, 2012

Kompletní lidské tělo

Jedinečný obrazový průvodce

Encyklopedie Kompletní lidské tělo je podrobný obrazový průvodce anatomií, fungováním, vývojem a chorobami člověka. Je založena na nejnovějších výsledcích medicínského výzkumu a... Číst víc

Nakladatel
Universum, 2012
Počet stran
512

Encyklopedie Kompletní lidské tělo je podrobný obrazový průvodce anatomií, fungováním, vývojem a chorobami člověka. Je založena na nejnovějších výsledcích medicínského výzkumu a na pokročilých technologiích... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Americký milostný experiment - Elena Armas, Ikar CZ, 2024

Více o knize

Encyklopedie Kompletní lidské tělo je podrobný obrazový průvodce anatomií, fungováním, vývojem a chorobami člověka. Je založena na nejnovějších výsledcích medicínského výzkumu a na pokročilých technologiích.

Trojrozměrné ilustrace generované počítačem a mikroskopické fotografie představují každou část lidského těla názorně a do nejmenších podrobností.

LIDSKÉ TĚLO JAKO CELEK
Tento oddíl začíná evolucí člověka jako lidského druhu, připomíná jeho předky a genetickou výbavu. Přehledně uvádí stavbu lidského těla počínaje nejmenšími jednotkami – buňkami – přes tkáně až po celé orgánové systémy.

ANATOMICKÝ ATLAS
Těžištěm knihy je atlas anatomie člověka. Systematicky mapuje všechny partie těla shora od hlavy a krku k dolním končetinám, a každou z nich představuje na unikátních trojrozměrných počítačových ilustracích a fotografiích.

JAK TĚLO PRACUJE
Na základě pokročilých znalostí stavby těla a její fyzické anatomie je zpracován oddíl o fungování lidského těla. Postupně je probrána činnost každé z tělních soustav od kožní soustavy až ke komplexně pracujícímu endokrinnímu systému. Srozumitelný text je doprovázen názornými ilustracemi.

ŽIVOTNÍ CYKLUS
Člověk prochází během svého života různými etapami fyzického vývoje a změn. Tento oddíl seznamuje čtenáře s vývojem jedince od narození a dětství přes pubertu a dospělý věk až po stáří a úmrtí.

PORUCHY A ONEMOCNĚNÍ
Tělo je náchylně k chorobám a poruchám. Poslední oddíl knihy přibližuje a objasňuje více než dvě stě nejobvyklejších poruch a onemocnění.
Číst víc
Počet stran
512
Vazba
pevná vazba
Rozměr
260×310 mm
Hmotnost
2382 g
ISBN
9788024229584
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
161868
Jazyk
čeština
Nakladatel
Universum
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Dětství je továrna na lži, které mají neukončené trvání.“

Tíživá láska - Elena Ferrante, 2018
Tíživá láska
Elena Ferrante