Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Dotazy a odpovědi z praxe zákoníku práce - Pavla Hloušková, Zdeněk Schmied a kol., ANAG, 2013

389 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Dotazy a odpovědi z praxe zákoníku práce - Pavla Hloušková, Zdeněk Schmied a kol., ANAG, 2013
Dotazy a odpovědi z praxe zákoníku práce - Pavla Hloušková, Zdeněk Schmied a kol., ANAG, 2013

Dotazy a odpovědi z praxe zákoníku práce

375 odpovědí

Nový zákoník práce prošel od doby, kdy nabyl účinnosti, několika novelizacemi, přičemž poslední z nich, svým rozsahem i obsahem nejvýznamnější, nabyla účinnosti dnem 1. 1. 2012.... Číst víc

Nakladatel
ANAG, 2013
Počet stran
303

Nový zákoník práce prošel od doby, kdy nabyl účinnosti, několika novelizacemi, přičemž poslední z nich, svým rozsahem i obsahem nejvýznamnější, nabyla účinnosti dnem 1. 1. 2012. Jde o tzv. velkou novelu zákoníku práce... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Nový zákoník práce prošel od doby, kdy nabyl účinnosti, několika novelizacemi, přičemž poslední z nich, svým rozsahem i obsahem nejvýznamnější, nabyla účinnosti dnem 1. 1. 2012. Jde o tzv. velkou novelu zákoníku práce, která vedle legislativně-technických zpřesnění přinesla celou řadu zásadních věcných změn.

„Velká“ novela zákoníku práce
Takzvaná velká novela zákoníku práce přinesla řadu změn dotýkajících se mnohých významných institutů, jakými jsou např.:
pracovněprávní úkony, zkušební doba, dočasné přidělení zaměstnance k jinému zaměstnavateli, výpovědní důvody, dovolená, konkurenční doložka, přechod práv a povinností z pracovněprávních vztahů a mnohé další. Zodpovídá vaše otázky z oblasti zákoníku práce

Publikace „Dotazy a odpovědi z praxe zákoníku práce“ nabízí čtenářům aktuální výklad, popř. možné výklady zákoníku práce a dalších souvisejících předpisů jako soubor dotazů a odpovědí tematicky roztříděných do jednotlivých stěžejních oblastí pracovněprávní úpravy, které by měly být ve svém souhrnu názornou pomůckou pro pochopení aplikace zákoníku práce v konkrétních situacích.

Přesah do dalších oblastí
Tam, kde je to nezbytné, jsou odpovědi na dotazy v této publikaci podány v širších souvislostech zasahujících i do některých jiných oblastí právní úpravy – např. nemocenského pojištění (v souvislosti s rozšířením okruhu osob účastných na pojištění o zaměstnance na dohody o provedení práce nebo v souvislosti s čerpáním mateřské dovolené) a státní sociální podpory (v souvislosti s čerpáním rodičovské dovolené).

Výklad pomocí zodpovězených konkrétních dotazů
Publikace nabízí čtenářům aktuální výklad, popř. možné výklady zákoníku práce a dalších souvisejících předpisů jako soubor dotazů a odpovědí tematicky roztříděných do jednotlivých stěžejních oblastí pracovněprávní úpravy, které by měly být ve svém souhrnu názornou pomůckou pro pochopení aplikace zákoníku práce v konkrétních situacích.
Tam, kde je to nezbytné, jsou odpovědi na dotazy podány v širších souvislostech prolínajících i do některých jiných oblastí právní úpravy – např. nemocenského pojištění (v souvislosti s rozšířením okruhu osob účastných na pojištění o zaměstnance na dohody o provedení práce nebo v souvislosti s čerpáním mateřské dovolené) a státní sociální podpory (v souvislosti s čerpáním rodičovské dovolené).
Číst víc
Počet stran
303
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
338 g
ISBN
9788072638055
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
150232
Jazyk
čeština
Nakladatel
ANAG
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“