Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Outlook v kanceláři - Rostislav Zedníček, Grada, 2002

118 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Outlook v kanceláři - Rostislav Zedníček, Grada, 2002
Outlook v kanceláři - Rostislav Zedníček, Grada, 2002

Outlook v kanceláři

typické činnosti krok za krokem

Publikace Outlook v kanceláři nemá sloužit jako pouhý manuál popisující jednotlivé prvky a ovládání programu, ale jako opravdový průvodce uživatele běžnými činnostmi s Outlookem... Číst víc

Nakladatel
Grada, 2002
Počet stran
176

Publikace Outlook v kanceláři nemá sloužit jako pouhý manuál popisující jednotlivé prvky a ovládání programu, ale jako opravdový průvodce uživatele běžnými činnostmi s Outlookem v kanceláři... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Konečně normální vražda - Dominik Dán, Slovart CZ, 2024

Více o knize

Publikace Outlook v kanceláři nemá sloužit jako pouhý manuál popisující jednotlivé prvky a ovládání programu, ale jako opravdový průvodce uživatele běžnými činnostmi s Outlookem v kanceláři. Nejenže popisuje všechny nejdůležitější části tohoto programu, ale přináší také řadu triků, tipů a návodů, jak svou práci zrychlit, zjednodušit, a tedy zefektivnit. Kniha je rozdělena do 12 částí, přičemž se autor snaží vše objasnit na konkrétních příkladech z kancelářské praxe.

Po nezbytném zorientování v programu Outlook se naučíte pracovat se základy elektronické pošty, ukládat a upravovat kontakty a zapisovat data do elektronického kalendáře. Následuje ovládání dalších částí Outlooku, jako jsou úkoly, deník a poznámky. Pochopíte filozofii organizace dat v Outlooku, používání a úpravu definovaných zobrazení či stylů tisku, ale také náročnější činnosti s elektronickou poštou. V posledních kapitolách najdete další využití Outlooku především ve spolupráci s jinými aplikacemi, ale také několik tipů pro vaši každodenní práci s programem.

Celou knihu uzavírají přílohy s použitými klávesovými zkratkami a symboly, se kterými se v Outlooku setkáte. Srozumitelný výklad zkušeného autora, který ve svém profesním zaměření proškolil desítky uživatelů především v efektivním využívání kancelářského balíku Office, je zárukou toho, že se publikace stane vaším každodenním pomocníkem v nejrůznějších situacích v kanceláři.
Číst víc
Počet stran
176
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
150×210 mm
ISBN
8024704579
Rok vydání
2002
Edice
Kancelář
Naše katalogové číslo
14420
Jazyk
čeština
Nakladatel
Grada
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller