Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Změňte cokoliv
E-kniha

Nová věda o osobním úspěchu

Všichni si přejeme žít lepší život. A vždy slyšíme, že základem každé osobní změny je silná vůle. Předpokládejme však, že silná vůle není klíčem k vašemu úspěchu, a jediné, co... Číst víc

2,0 1 hodnocení
Nakladatel
Práh, 2012
Počet stran
270

Všichni si přejeme žít lepší život. A vždy slyšíme, že základem každé osobní změny je silná vůle. Předpokládejme však, že silná vůle není klíčem k vašemu úspěchu, a jediné, co potřebujete, je odhalit vlivy... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

149 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Změňte cokoliv - Kerry Patterson a kol., Práh, 2012
E-kniha
149 Kč

Více o eknize

Všichni si přejeme žít lepší život. A vždy slyšíme, že základem každé osobní změny je silná vůle. Předpokládejme však, že silná vůle není klíčem k vašemu úspěchu, a jediné, co potřebujete, je odhalit vlivy, jež vám brání vymanit se ze svých zlozvyků. Už jste o tom někdy přemýšleli?

Kniha Změňte cokoliv definuje na základě nejnovějších vědeckých poznatků průlomové techniky, pomocí nichž mnozí lidé dokázali přestat kouřit, zhubnout nebo zlepšit svůj partnerský vztah. Četná vědecká zkoumání a testování dobrovolníků potvrdila, že znáte-li své limity a okolní podmínky, dokážete prolomit začarovaný kruh a začít žít kvalitnější život. A kdo z nás by nechtěl konečně začít efektivně spořit na horší časy, vylepšit své postavení v práci nebo se zbavit závislosti? Odhalte tajemství šesti zdrojů vlivu, naučte se s nimi účinně nakládat a konečně… změňte cokoliv! Tato kniha vám při tom bude užitečným pomocníkem.
Číst víc
Počet stran
270
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
144535
Jazyk
čeština
Nakladatel
Práh
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

2,0 / 5

1 hodnocení

0
0
0
1
0

Jak se líbila e-kniha vám?

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek