Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Vnitřní směrnice pro podnikatele 2012 - Hana Kovalíková, ANAG, 2012

549 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Vnitřní směrnice pro podnikatele 2012 - Hana Kovalíková, ANAG, 2012
Vnitřní směrnice pro podnikatele 2012 - Hana Kovalíková, ANAG, 2012

Vnitřní směrnice pro podnikatele 2012

+ CD

Vzhledem k tomu, že rok 2012 přináší řadu změn jak v oblasti účetnictví (novela zákona o účetnictví, novela vyhlášky pro podnikatele), tak i v oblasti daní z příjmů, DPH a řady... Číst víc

Nakladatel
ANAG, 2012
Počet stran
408

Vzhledem k tomu, že rok 2012 přináší řadu změn jak v oblasti účetnictví (novela zákona o účetnictví, novela vyhlášky pro podnikatele), tak i v oblasti daní z příjmů, DPH a řady dalších, je nutné, aby byly aktualizovány i vnitřní směrnice... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Více o knize

Vzhledem k tomu, že rok 2012 přináší řadu změn jak v oblasti účetnictví (novela zákona o účetnictví, novela vyhlášky pro podnikatele), tak i v oblasti daní z příjmů, DPH a řady dalších, je nutné, aby byly aktualizovány i vnitřní směrnice v každé účetní jednotce.

Přehlednost a srozumitelnost na prvním místě
Kniha Vnitřní směrnice pro podnikatele 2012 srozumitelnou a přehlednou formou komentuje změny – jsou vyznačeny v textu tučně – určité části jsou zpřehledněny do tabulek a každá směrnice je doplněna krátkým a jasným komentářem včetně návrhu (vzoru) různých účetních dokladů, a to i interních, které se ke směrnici vztahují. Opět jsou doplněny další nové směrnice, tak aby čtenář měl nejaktuálnější informace. Ke každé směrnici jsou rovněž uvedeny základní a nejčastěji používané předkontace účetních operací, které ocení především účetní pracovníci, kteří se směrnicemi pracují.

Praktické CD s editovatelnými směrnicemi
Mezi uživateli velice oblíbené je i CD přiložené k této publikaci, které zásadním způsobem zjednodušuje práci všech, kteří vnitropodnikové směrnice tvoří. Obsahuje přehlednou databázi všech směrnic zmiňovaných v knize, které jsou v editovatelné podobě, tak aby si je každý mohl přizpůsobit svým potřebám a tím si usnadnil svoji práci.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Když chceš hrát o trůny, můžeš buď vyhrát, nebo zemřít. Jiná cesta není.“

Hra o trůny - George R.R. Martin, 2017
Hra o trůny
George R.R. Martin