Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Valér Miko: Príbehy - Valér Miko, , 2013

290 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Valér Miko: Príbehy - Valér Miko, , 2013
Valér Miko: Príbehy - Valér Miko, , 2013

Valér Miko: Príbehy

CD

Debutový album klaviristu a skladateľa Valéra Mika nesie názov Príbehy. Na atmosferickej nahrávke, zameriavajúcej sa na osobné vnímanie reality prostredníctvom tónov, akordov a... Číst víc

Debutový album klaviristu a skladateľa Valéra Mika nesie názov Príbehy. Na atmosferickej nahrávke, zameriavajúcej sa na osobné vnímanie reality prostredníctvom tónov, akordov a melódií, sa Valér Miko predstavuje ako sólista... Číst víc

  • Hudební CD

290 Kč

U dodavatele 2 ks
Posíláme do 3 – 4 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Všude samí lháři - Shari Lapena, Kalibr, 2024
Valér Miko: Príbehy - Valér Miko, , 2013
290 Kč

Více o titulu

Debutový album klaviristu a skladateľa Valéra Mika nesie názov Príbehy. Na atmosferickej nahrávke, zameriavajúcej sa na osobné vnímanie reality prostredníctvom tónov, akordov a melódií, sa Valér Miko predstavuje ako sólista.

Deväť skladieb, jeden dominantný nástroj. Mikove Príbehy sú hudobnou cestou mimoriadne vnímavého umelca. Aj preto sa na nahrávke objavia dvaja hostia iba v náznakoch. Pre skladateľa a klaviristu v jednej osobe bola počas celého nahrávania najdôležitejšia samotná atmosféra skladieb. Tá je totiž pre umelca, ktorý sa zameriava na osobné vnímanie reality prostredníctvom tónov, akordov a melódií, kľúčová. Aj preto je klavirista vyhľadávaným spoluhráčom.

Na albume Príbehy sa však Valér Miko predstavuje ako sólista. Tento fakt zaujal aj producentov nahrávky, hudobníkov Roberta Pospiša a Martina Sillaya. Tí sa s Mikom stretli už pri nahrávaní oceňovaného albumu Tants Mit Mir! skupiny Pressburger Klezmer Band. Práve s ňou vystupuje talentovaný klavirista v súčasnosti najčastejšie. Nahrávanie Mikovho debutu sa však nieslo v absolútne odlišnom duchu.
Číst víc
 
CD obal
Jazyk
slovenština
ISBN
8588004573383
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
838031
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbilo album vám?

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“