Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Paranormálové - Kiersten White, Fortuna Libri ČR, 2011

259 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Paranormálové - Kiersten White, Fortuna Libri ČR, 2011
Paranormálové - Kiersten White, Fortuna Libri ČR, 2011

Paranormálové

Zlodějka duší

Napínavý příběh, v němž se prolíná svět lidí a nadpřirozených sil, je plný dramatických scén, ale nepostrádá ani humor. Je určen pro čtenáře od 13 let... Číst víc

4,3 3 hodnocení
1. díl série
Paranormálové
Nakladatel
Fortuna Libri ČR, 2011
352 stran
5 hodin čtení

Napínavý příběh, v němž se prolíná svět lidí a nadpřirozených sil, je plný dramatických scén, ale nepostrádá ani humor. Je určen pro čtenáře od 13 let... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Všude samí lháři - Shari Lapena, Kalibr, 2024

Více o knize

Napínavý příběh, v němž se prolíná svět lidí a nadpřirozených sil, je plný dramatických scén, ale nepostrádá ani humor. Je určen pro čtenáře od 13 let.

Hrdinka románu Evie má velice zvláštní povolání: pracuje v Mezinárodní agentuře pro zadržování paranormálů. Běžně se vídá s upíry a vlkodlaky, její nejlepší přítelkyně patří mezi mořské panny a nová láska je vodouch – paranormál, který na sebe dokáže brát nejrůznější podoby. Nic na paranormálních tvorech ji nemůže překvapit a zaskočit. Paranormálové jí vlastně připadají normální a agentura jí nahrazuje rodinu, o kterou přišla. Trochu jí vadí, že je ochuzena o běžné radosti svých vrstevníků, ale vede vcelku spokojený život. To se však má brzy změnit. Paranormálové začínají z neznámých důvodů umírat a kolem Evie se začínají dít podivné věci. Potom se na scéně objeví Zlodějka duší a Evie jde o život.
Číst víc
Počet stran
352
Vazba
pevná vazba
Rozměr
140×210 mm
Hmotnost
505 g
ISBN
9788073215842
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
118777
Jazyk
čeština
1. díl série
Paranormálové
Nakladatel
Fortuna Libri ČR
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,3 / 5

3 hodnocení

2
0
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Kateřina Kopišťová
Ověřený zákazník
12.8.2014
Růžový paralyzér na scéně
Evie má velice zvláštní povolání - pracuje v agentuře, která se zabývá zadržováním paranormálů. Spolu se svým paralyzérem patří Evie mezi profesionály a je pro ní naprosto normální setkat se s upírem či mořskou pannou. Brzy ale začne jít o život. Paranormálové začnou bezdůvodně umírat a nikdo netuší proč. Má s tím co dělat tajemná Zlodějka duší, které se každý bojí?

Paranormálové jsou autorčinou prvotinou, což se trochu promítlo i na samotném příběhu. Kniha je primárně určena pro dívky, protože je tu velmi silně obsažená romantická linka mezi hlavní hrdinkou a jejím nevýrazným příběhem. Hlavní hrdinka také není žádné terno - je až moc dětinská a chová se občas nezodpovědně. Na druhou stranu tu máme velmi zajímavě popsaný svět paranormálů s nepřeberným množstvím nadpřirozených bytostí. Knihu bych doporučila především mladším slečnám, které si chtějí užít trochu té lásky mezi hrdiny s nějakým tím mixem paranormálna.
Číst víc

Nakladatelství Fortuna Libri ČR

Číst víc

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano