Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Vraždy podle Grimmů - Craig Russell, Daranus, 2011

349 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Vraždy podle Grimmů - Craig Russell, Daranus, 2011
Vraždy podle Grimmů - Craig Russell, Daranus, 2011

Vraždy podle Grimmů

Na pláži poblíž Hamburku leží mrtvá mladá dívka. V dlani svírá vzkaz: "Byla jsem pod zemí a teď nastal čas vrátit se domů." O čtyři dny později jsou na lesní mýtině nalezeni... Číst víc

Nakladatel
Daranus, 2011
368 stran
5 hodin čtení

Na pláži poblíž Hamburku leží mrtvá mladá dívka. V dlani svírá vzkaz: "Byla jsem pod zemí a teď nastal čas vrátit se domů." O čtyři dny později jsou na lesní mýtině nalezeni bohatý podnikatel a jeho krásná milenka. Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Noční dům - Jo Nesbo, Kniha Zlín, 2024

Více o knize

Na pláži poblíž Hamburku leží mrtvá mladá dívka. V dlani svírá vzkaz: "Byla jsem pod zemí a teď nastal čas vrátit se domů." O čtyři dny později jsou na lesní mýtině nalezeni bohatý podnikatel a jeho krásná milenka. Mají podříznutá hrdla a v zaťatých prstech papírky, kde je úhledným písmem napsáno: "Jeníček" a "Mařenka". Zvláštní vraždy. Brutální a zdánlivě bez motivu. Detektiv Jan Fabel, šéf hamburské mordparty, jemuž v žilách koluje skotská krev, přichází na stopu sériového vraha, který má zvláštní zalíbení v pohádkách bratří Grimmů. Je jasné, že třemi mrtvými to nekončí. Ale kdo bude další na řadě? Fabelovi nezbývá než vrátit se do dětství a hledat klíč v pohádkových příbězích, tak prostých a přece děsivých.

Vraždy podle Grimmů anglického bestselleristy Craiga Russela jsou druhým románem autorovy "fabelovské řady". Příběh prosycený tajemnem grimmovských pohádek a plný překvapivých dějových zvratů. A jistě se budete jinak dívat na zkazky, se kterými jste vyrůstali a s nimiž vyrůstají vaše děti. Třeba ta o bezelstné holčičce s červenou karkulkou, která se vydala do hlubin temného, nebezpečného lesa.

Craig Russell se narodil v roce 1956 ve skotském hrabství Fife. Sloužil jako policejní úředník, později pracoval v reklamní branži jako copywriter a ředitel kreativy, nyní je spisovatelem na volné noze. Dlouhodobě se zabývá historií poválečného Německa, mezi jeho životní koníčky patří německý jazyk a kultura.
Napsal devět románů, všechny se staly bestsellery a byly přeloženy do dvou desítek světových jazyků. Hlavními hrdiny jeho thrillerů jsou vrchní inspektor hamburské mordparty Fabel (prozatím šest volných pokračování) a soukromý detektiv Lennox, jehož případy se odehrávají v Glasgowě 50. let (prozatím tři příběhy).
Číst víc
Počet stran
368
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
150×210 mm
Hmotnost
580 g
ISBN
9788087423066
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
110899
Jazyk
čeština
Nakladatel
Daranus
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství Daranus

Číst víc

„Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.“

Harry Potter a Ohnivý pohár - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2022
Harry Potter a Ohnivý pohár
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)