Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Makrobiotický léčebný talíř aneb nemoc není nepřítel I. - Dagmar Lužná, Dagmar Vránová, ANAG, 2011

199 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Makrobiotický léčebný talíř aneb nemoc není nepřítel I.

3. vydání

Titul knihy Makrobiotický léčebný talíř aneb nemoc není nepřítel vybízí k přijetí zdravotních neduhů a k obecné samoléčbě ryze přírodní cestou, a sice činností lidstvem tolik... Číst víc

Nakladatel
ANAG, 2011
Počet stran
368

Titul knihy Makrobiotický léčebný talíř aneb nemoc není nepřítel vybízí k přijetí zdravotních neduhů a k obecné samoléčbě ryze přírodní cestou, a sice činností lidstvem tolik oblíbenou – jídlem... Publikace Makrobiotický léčebn Číst víc

  • Kroužková vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Více o knize

Titul knihy Makrobiotický léčebný talíř aneb nemoc není nepřítel vybízí k přijetí zdravotních neduhů a k obecné samoléčbě ryze přírodní cestou, a sice činností lidstvem tolik oblíbenou – jídlem.

Kniha jako rádce a pomocník

Publikace Makrobiotický léčebný talíř aneb nemoc není nepřítel nenahradí farmakologickou léčbu ani lékařskou odbornou péči, rady v ní obsažené však mohou chronické potíže zmírnit, ustálit a podají pomocnou ruku při těchto zdravotních obtížích: alergická rýma, atopický ekzém, vysoká hladina cholesterolu a tuků, vysoký krevní tlak, nízký krevní tlak, menstruační potíže, onemocnění žlučníku a žlučových cest, artróza, artritida a únava.

Praktické a srozumitelné rady založené na odborném přístupu

Kniha sestává ze dvou částí – odborné a praktické. V odborné části se čtenář seznámí se zdravotním problémem jako takovým, podstatou daného onemocnění, příznaky a doporučeními z pohledu lékaře. V praktické části knihy najdeme nejen ucelené informace ohledně přípravy přirozené stravy, ale hlavně týdenní jídelníčky sestavené podle ročního období pro uvedené zdravotní potíže tak, aby při jejich praktikování došlo ke zmírnění, či vyléčení obtíží. Znalost základní přípravy obilovin, luštěnin a zeleniny dává klíč k našemu zdraví a pocit vlastní zodpovědnosti za svůj život z nás činí zdravé a bytosti.

Kniha právě pro vás!

Makrobiotický léčebný talíř je určen čtenářům, kteří nejsou lhostejní ke svému zdraví, rádi by porozuměli své nemoci a seznámili se s doplňkovými možnostmi řešení svého zdravotního neduhu.

Novinky třetího vydání

V přepracovaném vydání knihy Makrobiotický léčebný talíř aneb nemoc není nepřítel I. jsou zapracovány nejnovější lékařské poznatky z oblasti klinické i výzkumné. Publikace je nově rozšířena o problematiku diabetu, jehož výskyt v populaci neustále narůstá, proto je diabetes jedním z ožehavých lékařských témat současnosti.
Číst víc
Počet stran
368
Vazba
kroužková vazba
Rozměr
175×258 mm
Hmotnost
625 g
ISBN
9788072636839
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
108615
Styl
zdravé
Jazyk
čeština
Nakladatel
ANAG
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover