Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Veľká vzdialenosť - Marek Hudec, Eduard Klena (ilustrátor), BRAK, 2024

521 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Veľká vzdialenosť

Dominik a Tao sa spoznali náhodou, cez zoznamku na dovolenke. Hoci jeden žije v Bratislave a druhý v Štokholme, vzdialenosť vôbec nevnímajú. Píšu si tisícky správ, absolvujú... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
BRAK, 2024
Počet stran
144

Dominik a Tao sa spoznali náhodou, cez zoznamku na dovolenke. Hoci jeden žije v Bratislave a druhý v Štokholme, vzdialenosť vôbec nevnímajú. Píšu si tisícky správ, absolvujú desiatky videohovorov, zložito si plánujú svoje spoločné víkendy... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Slovenština

521 Kč

Skladem 4 ks
  • Osobní odběr zítra
  • Na vaší adrese zítra

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
Zítra (objednejte do 17:00)
Partnerské knihkupectví
24. 5.
Odběrní místo PPL
Zítra (objednejte do 17:00)
Odběrní místo Zásilkovna
24. 5.
AlzaBox
24. 5.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
24. 5.
Kurýr PPL
Zítra (objednejte do 17:00)

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024
Veľká vzdialenosť - Marek Hudec, Eduard Klena (ilustrátor), BRAK, 2024
521 Kč

Více o knize

Dominik a Tao sa spoznali náhodou, cez zoznamku na dovolenke. Hoci jeden žije v Bratislave a druhý v Štokholme, vzdialenosť vôbec nevnímajú. Píšu si tisícky správ, absolvujú desiatky videohovorov, zložito si plánujú svoje spoločné víkendy. Ich vzťah prichádza do zlomového bodu. Láska na diaľku je vďaka internetu už bežnou záležitosťou, no nesie so sebou mnohé výzvy.

Pôvodná grafická novela autenticky a s humorom ukazuje, že nielen milujúci sa gejovia musia bojovať o rešpekt a prijatie, ale aj dvaja ľudia, ktorých od seba delia stovky kilometrov. Podarí sa mladým mužom nájsť spoločný domov?

Vydanie publikácie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.
Číst víc
Počet stran
144
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
170×240 mm
Hmotnost
500 g
ISBN
9788082860347
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
1915499
Ilustrace
Styl
romantický
Jazyk
slovenština
Nakladatel
BRAK
Pro koho
new adult, pro muže, pro ženy
Ostatní
s podporou FPU
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

40

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Ověřený zákazník
23.4.2024
Výborné
Od Mareka som už čítala knihu Uzol, preto som bola zvedavá na túto, ktorá je z úplne iného súdka. A keď ju uvidela moja skoro 5-ročná dcérka, musela som sa do nej pustiť hneď, len som pre ňu trošku pozmenila text a pikantné ilustrácie som maskovala :)
Každý vzťah si prejde skúškou ohňom, obzvlášť ak sa jedná o taký na diaľku. Prechádzajú si ním aj Dominik s Taom, z ktorých ten prvý žije v Bratislave a druhý v Štokholme. Je krásne prijímať láskyplné správy, ale to na plnohodnotný vzťah nestačí. Aj prostredníctvom sms-iek môže začať škrípať a prítomnosť ľudského tepla vedľa seba nič nenahradí. Podarí sa im vytvoriť spoločný domov?
Autor nám prostredníctvom grafickej novely približuje témy, ktorými sú vzťah medzi rovnakými pohlaviami a ten na diaľku. Takéto vzťahy majú pred sebou veľa prekážok a častokrát skončia. Je náročné udržiavať takýto kontakt, tobôž vzťah, ale ak ide o veľkú lásku, ako sa hovorí, prekoná všetky prekážky. Lenže legislatíva veľmi nepraje trošku ,,iným" ľuďom a majú čo robiť, aby si našli svoje miesto vo svete. Príbeh je taký ozaj zo života, pútavý, drsný i citlivý a modro-ružové ilustrácie s ním skvelo korešpondujú. Celkové spracovanie knihy je výborné, mne sa veľmi páči a dávam jej zelenú (moja dcérka ružovú :)). Vrelo vám ju odporúčam.
Číst víc

„A tak se toho vzdáte. Všeho se vzdáte. Už nikdy nebudete chtít znovu milovat, bez ohledu na to, jaká tvář lásky se vám ukáže. Protože žádná nestojí za to, abyste ještě někdy spatřili její odvrácenou tvář.“

Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoover, 2020
Odvrácená tvář lásky
Colleen Hoover