Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Heřmanova kuchařka
E-kniha

Vař jako mišulin

Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě. V ni ti nabizim ty nejlepši recepisy, ktere možeš mit... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
CPRESS, 2024
Počet stran
160

Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě. V ni ti nabizim ty nejlepši recepisy, ktere možeš mit v knihovničce a potom na svem stole. Moje hlavni kredo je... Číst víc

  • PDF
  • Čeština

279 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě. V ni ti nabizim ty nejlepši recepisy, ktere možeš mit v knihovničce a potom na svem stole. Moje hlavni kredo je: Laska prochaza žaludem. Nebo tak nějak. Mam milujici manželku Žanetu, dvě děcka a Arnošta. A vas, moje fanušky mišulinskeho vařeni z JuButu, Instantniho gramu, ŤikŤoku a Fejzbučku. Jste fajni a mili a ja vam přeju krasne zažitky u knižky, v životě a kuchyni.
Číst víc
Počet stran
160
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2409077
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
CPRESS
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

Eva
Neověřený nákup
17.4.2024
Neurobíš si paradajkovú omáčku? Nevadí!
Veľmi osviežujúca zmena v dnešnom trende, kedy máte pocit, že pokiaľ si nenapečiete vlastný chlieb, nevyrobíte domáci syr alebo ľevanduľový sirup (po bežnom dni v práci), nie ste človekom.
Jednoduché recepty v štýle" čo dom dal", ale mám pocit, že tie sú až na druhom mieste. Samozrejme, na rýchle večere sa toho dosť ujalo:) Jednoznačne však ide o zážitkové čítanie, kedy vás baví každé slovo. Môžete čítať, aj keď vôbec nechcete variť. Toto je priam zberateľských kúsok medzi kuchárskymi knihami!
Číst víc

Nakladatelství CPRESS

Číst víc

„Nepropadejte panice!“