Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Lidská duše odhalena
E-kniha

Cesta do tajů za závojem

Co je to duše?“ To je nejspíš jedna z nejobtížněji vysvětlitelných otázek, jaké kdy může duchovně založený člověk položit. A přesto právě o tom je tato kniha... a o mnohém... Číst víc

5,0 3 hodnocení
Nakladatel
Citadella, 2017
Počet stran
288

Co je to duše?“ To je nejspíš jedna z nejobtížněji vysvětlitelných otázek, jaké kdy může duchovně založený člověk položit. A přesto právě o tom je tato kniha... a o mnohém dalším. Monika Muranyi shromáždila všechny... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Slovenština

269 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Co je to duše?“ To je nejspíš jedna z nejobtížněji vysvětlitelných otázek, jaké kdy může duchovně založený člověk položit. A přesto právě o tom je tato kniha... a o mnohém dalším.

Monika Muranyi shromáždila všechny Kryonovy channelingy o naší duši! Více než dvacet šest let nám Kryon prostřednictvím Lee Carrolla (původního Kryonova channelera) předává láskyplná poselství, která už jsou známa po celém světě. Tato kniha je již třetí v rámci „tematicky zaměřené“ trilogie a je výsledkem skvěle odvedené výzkumné práce – obsahuje vše, co nám kdy Kryon sdělil o lidské duši, a kromě toho i materiály, které Kryon dosud nikdy nepublikoval. Navíc zde naleznete i Kryonovy odpovědi na zcela nové otázky, které mu Monika při psaní knihy položila. Díky její skvělé práci můžeme nyní lidskou duši lépe pochopit . Stejně jako u ostatních knih této Kryonovy série, i tentokrát Lee Carroll s Monikou při jejím výzkumu plně spolupracoval.
Číst víc
Počet stran
288
Rok vydání
2017
Naše katalogové číslo
306543
Jazyk
slovenština
Nakladatel
Citadella
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

3 hodnocení

3
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze


Nakladatelství Citadella

Číst víc

„Nejen, že neexistuje žádný Bůh, ale zkuste sehnat o víkendu instalatéra.“

Vyřídit si účty - Woody Allen, 2003
Vyřídit si účty
Woody Allen