Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Kreativní písmomalba - Laura Toffaletti, Zoner Press, 2023

415 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Kreativní písmomalba - Laura Toffaletti, Zoner Press, 2023
Kreativní písmomalba - Laura Toffaletti, Zoner Press, 2023

Kreativní písmomalba

Kaligrafické techniky a cvičení

Písmomalba je nový trend, který má spoustu příznivců po celém světě! Je to umění tvorby pěkných a elegantních ručně psaných nápisů, s nimiž dodáte osobní přesah pohlednicím,... Číst víc

Nakladatel
Zoner Press, 2023
Počet stran
192

Písmomalba je nový trend, který má spoustu příznivců po celém světě! Je to umění tvorby pěkných a elegantních ručně psaných nápisů, s nimiž dodáte osobní přesah pohlednicím, diářům i jinak nudným jmenovkám... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

415 Kč

U dodavatele 1 ks
Posíláme do 2 – 3 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024
Kreativní písmomalba - Laura Toffaletti, Zoner Press, 2023
415 Kč

Více o knize

Písmomalba je nový trend, který má spoustu příznivců po celém světě! Je to umění tvorby pěkných a elegantních ručně psaných nápisů, s nimiž dodáte osobní přesah pohlednicím, diářům i jinak nudným jmenovkám.

Chcete se naučit vytvářet krásné ozdobné nápisy? Zajímá vás, jak proniknout do tajů abecedy a vymyslet svoji vlastní? Pak jste tu správně! Kreativní písmomalba (The Art of Creative Lettering) vás provede základy kaligrafie, představí vám nejvhodnější techniky, pomůcky a písma a pomůže vám objevit svůj osobitý styl!

Autorka Laura Toffaletti se s vámi podělí o svoje tipy, počínaje správným úchopem pera anebo štětce a vytvářením vtipných nápisů na tričko konče! Projde s vámi jednotlivá písma, jako je například Roundhand, anglická kurzíva a Chancery, naučí vás vytvářet kaligramy a společně prozkoumáte různé abecedy, na kterých můžete zdokonalit svoje dovednosti!

Chybět nebude ani celá řada projektů – psaní na dárkové krabičky, tašky, diáře, polštáře, vázy, ale i ozdobné přívěsky. A v závěru knihy se můžete těšit na celou řadu cvičení pro uvolnění ruky s ohledem k různým typům hrotů.

Ať jste písmomalbou nedotčený zvídavec, anebo zkušený krasopisec, určitě oceníte pečlivé a vnímavé vedení, kdy autorčina láska ke psaní prosakuje z každého písmene. Nechte se strhnout tvorbou ozdobných nápisů, kterými uděláte radost sobě i svým blízkým!

O autorce
Laura Toffaletti je italská ilustrátorka, která pracovala s mnoha nakladatelstvími a má za sebou několik výstav. Ve svých dílech, ať už na papíře nebo na plátně, kombinuje kaligrafii a ilustrace. Absolvovala mnoho kurzů zaměřených na kaligrafii a o tomto tématu napsala řadu knih.
Číst víc
Počet stran
192
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
190×245 mm
Hmotnost
580 g
ISBN
9788074135422
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2215059
Jazyk
čeština
Původ
Itálie
Nakladatel
Zoner Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Vědomosti mohou být vždy nebezpečné. Jsou mocnější zbraní než kterýkoli meč či kouzlo.“

Kouzla rodu Thornů - Margaret Rogerson, 2022
Kouzla rodu Thornů
Margaret Rogerson