Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Restart pro oči - Agnes Blessing, Jota, 2024

363 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Restart pro oči

Celostní trénink pro lepší zrak, uvolněné oči a energii těla i duše s online videi ke každému cvičení

Věděli jste, že zdraví vašich očí a váš celkový zdravotní stav jsou úzce propojeny? Že napětí v oblasti šíje a ramenou může být příčinou vašich problémů se zrakem? A že... Číst víc

Nakladatel
Jota, 2024
Počet stran
200

Věděli jste, že zdraví vašich očí a váš celkový zdravotní stav jsou úzce propojeny? Že napětí v oblasti šíje a ramenou může být příčinou vašich problémů se zrakem? A že podrážděné oči mohou vést k vážným... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

363 Kč

Skladem > 5 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Více o knize

Ve zdravém těle zdravý zrak.

Věděli jste, že zdraví vašich očí a váš celkový zdravotní stav jsou úzce propojeny? Že napětí v oblasti šíje a ramenou může být příčinou vašich problémů se zrakem? A že podrážděné oči mohou vést k vážným potížím, jako je migréna, poruchy spánku, únava nebo vyčerpání?

Současný životní styl, pro nějž je typické umělé osvětlení, každodenní používání monitorů a displejů, nedostatek pohybu a dlouhodobý stres, vede k přetěžování některých funkcí lidského zraku, zatímco jiné schopnosti oka jsou oslabovány.

Trénované a odpočaté oči jsou klíčem nejen k lepšímu vidění, ale také k lepší schopnosti koncentrace, k nárůstu energie a k celkově lepšímu pocitu ze života. Restart pro oči nabízí množství osvědčených metod, jak udržet silné a zdravé oči i tělo. Kniha je doplněna fotografiemi a ilustracemi a nabízí vám ta nejúčinnější oční cvičení, dechové a meditační sestavy, relaxační cvičení na záda a zklidňující masáže očního okolí a celého obličeje.

V knize se dále dozvíte, jak podpořit zdraví očí správnou výživou. Se všemi těmito znalostmi můžete nejen zlepšit svůj zrak a cíleně působit proti očním chorobám, jako je makulární degenerace nebo astigmatismus, ale také enormně zvýšit svou celkovou pohodu.

Jednotlivá cvičení v knize doplňují online videa, ke kterým máte přístup pomocí QR kódu.
Číst víc
Originální název
Neustart für die Augen
Počet stran
200
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
145×210 mm
Hmotnost
360 g
ISBN
9788076892668
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2120153
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Německo
Nakladatel
Jota
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Recenze, kritiky

„Je to opravdu skvělá kniha pro každého, kdo chce pochopit oči a jejich vztah k mozku (a naopak) a co to znamená vidět vědomě."
Amazon.de

„Kniha radí, jak lépe zacházet se zrakem a jak očím dopřát potřebnou relaxaci zejména během stresujícího pracovního dne."
Amazon.de

„Oči toho musejí přes den zvládnout spoustu a bohužel je často zanedbáváme. Kniha srozumitelně vysvětluje, jak o zrak správně pečovat."
Lovelybooks.de

„Barevná příručka s užitečnými informacemi, radami a praktickými cviky včetně online videí."
Lovelybooks.de

Nakladatelství Jota

Číst víc

„Všichni děláme chyby, někdy dokonce dřív, než ráno vstaneme. Nemůžeme si pomoct a chybujeme. Důležité je nepřestat se snažit. A když je to potřeba, omluvit se.“

Příběh Arthura Truluva - Elizabeth Berg, 2021
Příběh Arthura Truluva
Elizabeth Berg