Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Digitální fotografie v programu GIMP - Lubomír Čevela, Computer Press, 2012

299 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Digitální fotografie v programu GIMP - Lubomír Čevela, Computer Press, 2012
Digitální fotografie v programu GIMP - Lubomír Čevela, Computer Press, 2012

Digitální fotografie v programu GIMP

Zkušený fotograf a autor řady odborných článků představí čtenářům různé možnosti, jak využít většinu funkcí programu GIMP pro zpracování digitálních fotografií... Číst víc

4,7 7 hodnocení
Nakladatel
Computer Press, 2012
Počet stran
200

Zkušený fotograf a autor řady odborných článků představí čtenářům různé možnosti, jak využít většinu funkcí programu GIMP pro zpracování digitálních fotografií... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání
Digitální fotografie v programu GIMP - Lubomír Čevela, Computer Press, 2010
Brožovaná vazba
Čeština, 2010
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Více o knize

Zkušený fotograf a autor řady odborných článků představí čtenářům různé možnosti, jak využít většinu funkcí programu GIMP pro zpracování digitálních fotografií. Přehledným způsobem popíše krok za krokem jednotlivé činnosti od běžných úprav až po zcela originální postupy, při kterých odhalí nečekané možnosti, které poskytuje tento nejpopulárnější volně dostupný program.
Číst víc
Počet stran
200
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
167×225 mm
Hmotnost
533 g
ISBN
9788025135822
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
135352
Jazyk
čeština
Nakladatel
Computer Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,7 / 5

7 hodnocení

5
2
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Ján Šimko
Neověřený nákup
25.6.2014
GIMP - v digi fotografii - uzasne prakticka "kucharka"
Dlho som nevedel najst spravnu "kucharku" pre moj oblubeny program GIMP.

Fotografovanie je mojim konickom uz od detskych cias, pomaly som sa predral cez fotokomory s chemikaliami az do digitalneho sveta. Kedze roky vyuzivam rozne distribucie GNU Linuxu, padol vyber programu pre upravu fotografii prave na GIMP. Navodov ako na to je po inete k dispozicii viac ako dostatok, no v ucelenej, zrozumitelnej a jednoduchej podobe a dokonca v jednom celku mi stale cosi chybalo, V podstate som sa stale motal len okolo jednoduchych uprav. Take to vsetko v jednom a po ruke som nasiel az v tejto utlej knizocke.

Po kupe, precitani a vyskusani jednotlivych receptov som bol velmi spokojny so sposobom podania a aj s vyberom tem, Pocas citania som mal pocit, ze je napisana fotografom pre fotografa. Autor Lubomir Cevela vie co zacinajuci digitalny upravovac fotografii potrebuje a zrozumitelne ukazuje ako dosiahnut ciel.

Nie je to vsak komplexna prirucka s popisom vsetkych moznosti, je to v popdstate taky zoznam ako na to s najcastejsie pouzivanymi receptami pri uprave fotografii, pre mna jednoducho a nazorne vysvetlenymi postupmi.

Digitální fotografie v programu GIMP splnila moje ocakavanie na 100%,
rovnako ma potesil pristup predajcov na predajni v Kosiciah,
slecny boli mile a usluzne, vedeli kde sa kniha nachadza a pomohli mi aj s vybermi dalsich titulov.

Ale spat ku knihe, ak hladate receptar pre bezne postupy (a nie je rec len o tych jednoduchych) v kompaktnej podobe a s rozumnym no nie prilis zlozitym vysvetlovanim, tak mate po probleme s hladanim. Tato kniha je viac ako dobrym a praktickym receptarom ako postup vykonat v GIMPe. Navyse je spracovana na velmi kvalitnom papieri, v rozumnej velkosti a mne osobne sa naramne paci.
Rad sa k nej vraciam.

Jan Simko
Číst víc
Andrej Trebatický
Neověřený nákup
10.2.2013
Názor čitateľa
Už som dôchodca a začal som sa venovať naplno mojim koníčkom, jedným je fotografia a nakoľko prechádzam na digitálnu fotografiu mimo prednášok, ktoré máme v rámci Univerzity tretie veku STU mi pootvoria dvere k vedomostiam aj mnohé odborné knihy z tejto problematiky. Hlavne úprava fotografií, je hodne možností a ja, ktorý ma niekedy v moderných technológiach pomalšie vedenie, je dobre sa vždy vrátiť ku knihe ... Číst víc

Nakladatelství Computer Press

Číst víc

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami