Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Audiokniha
Jak svět přichází o doktory - Adam Kay, Jota, 2023
Audiokniha
Audiokniha
Jak svět přichází o doktory - Adam Kay, Jota, 2023
Audiokniha

Jak svět přichází o doktory
Audiokniha

Audiokniha Jak svět přichází o doktory, kterou naopsal Adam Kay. Už první kniha Adama Kaye Bude to bolet, doktore?, jeho tajný deník z dob, kdy býval mladým lékařem, se stala... Číst víc

4,0 2 hodnocení
Nakladatel
Jota, 2023
Interpret
Délka
8:53

Audiokniha Jak svět přichází o doktory, kterou naopsal Adam Kay. Už první kniha Adama Kaye Bude to bolet, doktore?, jeho tajný deník z dob, kdy býval mladým lékařem, se stala knižním fenoménem. Přečetly ji miliony lidí po celém ... Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

388 Kč

Ihned ke stažení

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Jak svět přichází o doktory - Adam Kay, Jota, 2023
Audiokniha
388 Kč

Více o audioknize

Už první kniha Adama Kaye Bude to bolet, doktore?, jeho tajný deník z dob, kdy býval mladým lékařem, se stala knižním fenoménem. Přečetly ji miliony lidí po celém světě, byla přeložena do 37 jazyků a na její motivy vznikla i úspěšná minisérie Tohle bude bolet s Benem Whishawem v hlavní roli, odvysílaná i v České televizi. Jenže to nebyl celý Adamův příběh.
Teď se Adam Kay vrací – a postará se o to, aby vás pokračování jeho životního příběhu nejen pobavilo, ale i dojalo. Ve své doposud nejupřímnější zpovědi vzpomíná na to, co se stane, když doktor pověsí svůj plášť na hřebík, ale medicína ho nechce nechat jít. Vypráví o neobyčejném lékařském vzdělávání i o tom, jaké je otevírat staré rány a prohlížet si jizvy, jež po nich zbyly. Vypráví o nemocničním příjmu i přijímání sebe sama. O tom, jak to dopadá, když svůj život rozbijete na kusy a zase ho sešijete. O tom, jaké je být lékařem i pacientem.
Legrační i dojemná, šokující i skromná, audiokniha Jak svět přichází o doktory je úžasný portrét života v medicíně i mimo ni z pera jednoho z nejlepších současných britských vypravěčů.Nahrávka vznikla podle knihy Adama Kaye Jak svět přichází o doktory vydané Nakladatelstvím JOTA v roce 2023. Copyright © Adam Kay, 2022. Z anglického originálu Undoctored přeložila Anna Formánková. Translation © Anna Formánková, 2023. Audiokniha © Nakladatelství JOTA, s. r. o., 2023. Čte Aleš Slanina. Hudba, režie, střih a mastering Michal Kurfürst. Vydalo Nakladatelství JOTA, s. r. o., v roce 2023.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

2 hodnocení

0
2
0
0
0

Jak se líbila audiokniha vám?

Čtenářské recenze

24.12.2023
smutny pribeh so stipkou humoru
ak vas zaujima ako skoncil ten lekar z prvej knihy, tak toto je pokracovanie, ktore na wikipedii nenajdete..

prva kniha bola plna humoru s ojedinelymi smutnymi pribehmi, kedy citatel zvaznel a na chvilu sa zamyslel...teraz to bolo uplne naopak..
ale aj napriek tomu bola tato kniha super..sice cloveka tak nezabavi, no odnesie si z nej viac..

kniha uvadza citatela do deja, takze nie je nevyhnutne mat precitane predchadzajuce knihy..
Číst víc

Nakladatelství Jota

Číst víc

„„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.““

Pěna dní - Boris Vian, 2011
Pěna dní
Boris Vian