Ekvádor obecně není znám jako producent výběrových káv, ale i tak se najdou nádherné kávy s vyváženým profilem. Výběrové kávy tvoří mizivé procento v této zemi.
O to je kvalitní káva vzácnější b>.
Dalším vzácností nebo výjimečností je to, že farma je poměrně mladá a přes to všechno produkuje kávu nejvyšší kvality.
Přesně s touto kávou vyhráli oblastní soutěž a skončili na 3.místě v národní soutěži pod názvem Taza Dorada. Celá tato oblast je bohatá na minerály v půdě a mnoho slunečných dnů.
Single Estate Name b>: La Perla
Region b>: Pichincha (sever Ekvádoru)
Farmář b>: Pablo and Jaime Ponce
Výška b>: 1350 m.n.m
Variety b>: Arabica / Typical
Processing Method b>: Fully washed
Aroma / chuť b>: Neobyčejně příjemná a jemná chuť se silným znakem po kešu oříšcích, čokoládě s náznakem limetkových tónů, jemně po červeném melounu a bylinkách. Největší dominanta této kávy, je její komplexnost.
Acidita ??b>: Nízká
Balení na export b>: Vacuum packed and boxed (zachována maximální čerstvost zelené kávy)
Sběr b>: December- Březen
Vhodná pro přípravu b>:
Espresso *****
Chemex ****
Aeropress ***
Drip Bar **** i>