Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Jak nakupovat a zpracovávat maso, BURDA Media 2000, 2015

240 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Jak nakupovat a zpracovávat maso, BURDA Media 2000, 2015
Přečtená
Jak nakupovat a zpracovávat maso, BURDA Media 2000, 2015

Jak nakupovat a zpracovávat maso
Přečtená

Všechno co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče

    Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a... Číst víc

    Série
    Apetit (CZ)
    Nakladatel
    BURDA Media 2000, 2015
    Počet stran
    180

    Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů... Číst víc

    • Pevná vazba
    • Mírně opotřebovaná
    • Čeština

    240 Kč

    Skladem
    • Osobní odběr 18. 6.
    • Na vaší adrese 18. 6.

    Osobní odběr

    Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
    18. 6.
    Partnerské knihkupectví
    18. 6.
    Odběrní místo PPL
    18. 6.
    Odběrní místo Zásilkovna
    18. 6.
    AlzaBox
    18. 6.

    Doručení na adresu

    Kurýr GLS
    18. 6.
    Kurýr PPL
    18. 6.

    Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

    Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

    Vyzkoušet Knihovrátek

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
    Jak nakupovat a zpracovávat maso, BURDA Media 2000, 2015
    240 Kč

    Více o knize

    Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
    Číst víc
    Počet stran
    180
    Vazba
    pevná vazba
    Rozměr
    210×275 mm
    Hmotnost
    720 g
    Rok vydání
    2015
    Edice
    Apetit
    Naše katalogové číslo
    1309755
    Jazyk
    čeština
    Série
    Apetit (CZ)
    Nakladatel
    BURDA Media 2000
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila kniha vám?

    „Richard si všiml, že události jsou zbabělé: nikdy nechodí samy. Vždycky se jich nahrne celá řada a zasypou ho najednou.“

    Nikdykde - Neil Gaiman, 2017
    Nikdykde
    Neil Gaiman