Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Smrtelná rána (3. díl) - Wolfgang Hohlbein, Nava, 2008

258 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Smrtelná rána (3. díl) - Wolfgang Hohlbein, Nava, 2008
Smrtelná rána (3. díl) - Wolfgang Hohlbein, Nava, 2008

Smrtelná rána (3. díl)

Kronika nesmrtelných

Třetí díl fantasy ságy „Kronika nesmrtelných“. Když Andrej zachrání z hranice, na níž měla být upálena, mladou cikánku, netuší, že toto setkání změní jeho život. Alessa patří k... Číst víc

2,0 1 hodnocení
Série
Kronika nesmrtelných
Nakladatel
Nava, 2008
344 stran
5-6 hodin čtení

Třetí díl fantasy ságy „Kronika nesmrtelných“. Když Andrej zachrání z hranice, na níž měla být upálena, mladou cikánku, netuší, že toto setkání změní jeho život. Alessa patří k nesmrtelným, trpí však záhadnou nemocí, která ji připraví o život... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

Více o knize

Třetí díl fantasy ságy „Kronika nesmrtelných“. Když Andrej zachrání z hranice, na níž měla být upálena, mladou cikánku, netuší, že toto setkání změní jeho život. Alessa patří k nesmrtelným, trpí však záhadnou nemocí, která ji připraví o život. Bezmocný Andrej přitom měl za to, že bytosti jeho druhu mohou zemřít pouze násilným činem.
Číst víc
Počet stran
344
Vazba
pevná vazba
Rozměr
140×216 mm
Hmotnost
365 g
ISBN
8072112880
Rok vydání
2008
Naše katalogové číslo
67193
Jazyk
čeština
Série
Kronika nesmrtelných
Nakladatel
Nava
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

2,0 / 5

1 hodnocení

0
0
0
1
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Petr Ohlídal
Ověřený zákazník
22.4.2012
Kronika nesmrtelných - Smrtelná rána
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
První, co mě na této knize zaujalo, byl její název – název série si poněkud odporuje s názvem knihy, nezdá se vám? Po přečtení knihy se však tato nejasnost velmi rychle vyjasní

V knize je vyprávěn příběh Andreje, nesmrtelného upíra (odtud název série) a jeho arabského přítele Abu Duna. Hrdinové v první části zachrání z rukou pověrčivých vesničanů dívku, kterou se právě chystali upálit. Ukáže se, že tato žena je stejného druhu jako Andrej – upír. Ale i přes to po chvíli umírá na nějakou neznámou nemoc. To Andreje samozřejmě znepokojí a vydá se hledat odpovědi, které potřebuje – například proč ta dívka umřela a jestli se to netýká nějak i jeho.

Relativně zajímavá kniha. Nečte se úplně sama, ale také o ní nemohu říci, že bych se skrz ni nemohl prokousat. Je částí většího celku a já z něj četl pouze tento jediný díl, takže možná i proto mě tato kniha příliš nezaujala. Pokud jde o klady, rozhodně jsou v ní velmi dobře vylíčeny souboje, já osobně jsem si celkem oblíbil Andrejovu postavu. Navíc je děj plný zvratů a nikdy se neví, kde se děj ocitne na příští stránce. Ale přesto se mi nečetla příliš dobře.

Pokud bych toto dílo měl hodnotit, tak mi jednoduše nesedlo. Možná je kvalitní, možná by se většině lidí velmi líbilo, ale já osobně ho nemohu doporučit. Dávám 2 hvězdičky, tedy že mě tato kniha ničím příliš nezaujala a spíše zklamala. Ale jde zde opravdu spíše o subjektivní pocit, než o kvalitu samotnou.
Číst víc

„Kdosi řekl, že deprese a krize nejsou nic jiného než neschopnost vidět vlastní budoucnost v růžových barvách.“

Exit West - Mohsin Hamid, 2018
Exit West
Mohsin Hamid