Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Muž mých snů - Katherine Sutcliffe, OLDAG, 2004

85 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Muž mých snů - Katherine Sutcliffe, OLDAG, 2004
Přečtená
Muž mých snů - Katherine Sutcliffe, OLDAG, 2004

Muž mých snů
Přečtená

Bronte Havilandová žije v Austrálii, kde její otec pracuje jako dozorce věznice. Ve svých sedmadvaceti letech je stále svobodná a život zasvěcuje práci v nemocnici a v místním... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
OLDAG, 2004
244 stran
3-4 hodiny čtení

Bronte Havilandová žije v Austrálii, kde její otec pracuje jako dozorce věznice. Ve svých sedmadvaceti letech je stále svobodná a život zasvěcuje práci v nemocnici a v místním sirotčinci... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Výborný stav
  • Čeština

85 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024
Muž mých snů - Katherine Sutcliffe, OLDAG, 2004
85 Kč

Více o knize

Bronte Havilandová žije v Austrálii, kde její otec pracuje jako dozorce věznice. Ve svých sedmadvaceti letech je stále svobodná a život zasvěcuje práci v nemocnici a v místním sirotčinci. Jednoho dne s hrůzou zjišťuje, že mezi vězni je i kapitán Brandon Tremain, její vysněný rytíř a anglický hrdina, do kterého se zamiluje. Kapitána milují i děti v sirotčinci, především její oblíbenec Samuel, jemuž kapitán zachrání život a sám se při tom zraní. Brontein otec nechá převézt vězně do jejich domu, kde se má vyléčit. Pak zde zůstává a pracuje jako kuchař. V té době se z Bronte a Brandona stávají milenci. Do sirotčince přichází Arthur, který čas od času odváží odrostlé děti a dává je k adopci. Samuel se brání zuby nehty. Nechce od své přítelkyně Bronte, od svého hrdiny kapitána Brandona Tremaina a především od své mladší sestřičky. Bronte chce Samuela adoptovat sama, a tak souhlasí s Arthurovou nabídkou k sňatku.

Časem však zjišťuje, že Arthur podplatil manželský pár, který chce Samuela adoptovat, aby ji k sňatku donutil. Když nedokáže zachránit sebe a Samuela, musí pomoci alespoň milovanému kapitánovi. V noci odjíždí za svým kmotrem - kapitánem lodi, která přiváží trestance z Anglie. Prosí ho, aby kapitána Tremaina odvezl zpět do Anglie. Když už je vše domluveno, sjednává si s kapitánem Tremainem setkání, on však na schůzku nepřichází. Brandon ji zradil! Ale proč vlastně? Netouží snad po svobodě? To má zjistit hned téže noci, když se vydává za svým kmotrem. Přijíždí však v tom nejméně vhodném okamžiku. Kapitán chce Bronte i s jejím otcem zabít, ale nakonec přece jen přijde záchrana.

Překlad: Petra Pivovarová
Číst víc
Originální název
ONCE A HERO
Počet stran
244
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
140×210 mm
Hmotnost
378 g
Rok vydání
2004
Edice
Orchidej
Naše katalogové číslo
1345471
Styl
historický, romantický
Jazyk
čeština
Nakladatel
OLDAG
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry