Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies, Flammarion, 2023

962 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies, Flammarion, 2023
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies, Flammarion, 2023

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

    This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French... Číst víc

    Nakladatel
    Flammarion, 2023
    Počet stran
    288

    This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French charcuterie recipes... Číst víc

    • Pevná vazba
    • Angličtina

    962 Kč

    Skladem 2 ks
    Posíláme ihned

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024
    Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies, Flammarion, 2023
    962 Kč

    Více o knize

    The ultimate reference on hearty French charcuterie boards and other savory spreads from FERRANDI Paris.

    This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French charcuterie recipes with step-by-step instructions for preparing doughs, sausages, and a variety of meat and meatless spreads. Recipes are organized by category—pâtés, pies, and tarts; terrines and pressed meats; rillettes and pulled meats and fish; stuffed dishes; and cooked charcuterie.

    Written by the school’s experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this cookbook explains the fundamentals of French charcuterie recipes, including condiments to accompany them (chutney, mustard, pickled vegetables), the importance of quality ingredients (meat, fish, vegetables), and cooking and conservation techniques.

    From country pâté to eggplant miso terrine, Scotch eggs to stuffed tomatoes, blood sausage ravioli to duck Parmentier, mushroom and potato pie to beef Rossini, chickpea and vegetable terrine to a revisited croque monsieur, the easy-to-follow recipes are graded for difficulty, allowing readers to hone skills over time. The French comfort food tradition has been elevated by the team at Ferrandi with a touch of modernity by reinterpreting certain recipes for vegetarians. This extensive reference—replete with 200 illustrations—provides everything both home chefs and experienced professionals need to master the world-class culinary school’s recipes.
    Číst víc
    Počet stran
    288
    Vazba
    pevná vazba
    Rozměr
    286×219 mm
    Hmotnost
    1647 g
    ISBN
    9782080294678
    Rok vydání
    2023
    Naše katalogové číslo
    1859793
    Jazyk
    angličtina
    Nakladatel
    Flammarion
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila kniha vám?

    „Stačí dobré srdce, a budeš krásný, kdybys měl tvář třeba jako uhel černou. Zlé srdce zohyzdí sebekrásnější obličej ještě víc, než kdyby byl od přírody nehezký.“

    Na Větrné hůrce - Emily Brontë, 2018
    Na Větrné hůrce
    Emily Brontë