Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
PHP v příkladech + CD-ROM - Radek Dlouhý, Computer Media, 2007

249 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
PHP v příkladech + CD-ROM - Radek Dlouhý, Computer Media, 2007
PHP v příkladech + CD-ROM - Radek Dlouhý, Computer Media, 2007

PHP v příkladech + CD-ROM

PHP prakticky ve 32 jednoduchých i komplexních příkladech

Titul vyučuje tvorbu a programování internetových stránek v PHP od naprostých základů HTML a CSS stylů až po vytvoření vlastního menšího serveru s formuláři, odesílači novinek... Číst víc

4,2 9 hodnocení
Nakladatel
Computer Media, 2007
Počet stran
180

Titul vyučuje tvorbu a programování internetových stránek v PHP od naprostých základů HTML a CSS stylů až po vytvoření vlastního menšího serveru s formuláři, odesílači novinek či automatizovanými procesy... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

249 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
PHP v příkladech + CD-ROM - Radek Dlouhý, Computer Media, 2007
249 Kč

Více o knize

Titul vyučuje tvorbu a programování internetových stránek v PHP od naprostých základů HTML a CSS stylů až po vytvoření vlastního menšího serveru s formuláři, odesílači novinek či automatizovanými procesy.

Kniha obsahuje 32 ukázkových vypracovaných příkladů, které jsou kompletně k dispozici na přiloženém CD, jež je součástí knihy. Každý příklad navazuje na předchozí a v každém příkladu je probráno několik nových prvků. Zatímco první příklady jsou naprostými základy samotné tvorby internetových stránek, tak v posledních příkladech se pomocí PHP řeší například práce s formuláři, napojení na MySQL server, vytvoření vlastního rozesílače novinek, výpočty apod.

Kniha je ideální učebnicí pro naprosté začátečníky, kteří nemají s PHP naprosto žádné zkušenosti a chtějí postupně a nenásilně do tohoto jazyka začít pronikat. Při otevření knihy nemusíte o PHP vědět prakticky nic. Po přečtení knihy budete schopni vytvořit si vlastní menší internetový server.

Titul řeší i problém PHP hostingu a radí čtenáři, kde a jakým způsobem si mohou své skripty funkčně a přitom zdarma vystavit na internetu.

Autorem knihy je dlouholetý školitel a učitel výpočetní techniky s pedagogickými zkušenostmi. Cit autora pro výklad se projevil i v knize samotné a ta je díky tomu srozumitelná a ohleduplná právě k naprostým začátečníkům.
Číst víc
Počet stran
180
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
190×223 mm
Hmotnost
346 g
ISBN
8086686833
Rok vydání
2007
Naše katalogové číslo
42536
Jazyk
čeština
Nakladatel
Computer Media
Pro koho
pro začátečníky
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,2 / 5

9 hodnocení

6
1
0
2
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Neověřený nákup
5
28.12.2012
Kniha je urcena pre zaciatocnikov nielen v php ale aj v html a css. Ucit/pouzivat Php bez html a css jednoducho nejde. Pokrocilym neodporucam, pre zaciatocnikov vyborna kniha. Vsetko vysvetluje krok po kroku, lahko sa cita, vela praktickych na seba nadvazujucih prikladov. Zaciatocnikom so zaujmom o html,css a uvod do php a html odporucam.
Číst víc
Jozef Marko
Neověřený nákup
2
31.1.2009
Veľmi slaba kniha a nadpis má byť htmla a css v prikladoch!!!
Číst víc
Neověřený nákup
28.12.2012
Názor čitateľa
Kniha je urcena pre zaciatocnikov nielen v php ale aj v html a css. Ucit/pouzivat Php bez html a css jednoducho nejde. Pokrocilym neodporucam, pre zaciatocnikov vyborna kniha. Vsetko vysvetluje krok po kroku, lahko sa cita, vela praktickych na seba nadvazujucih prikladov. Zaciatocnikom so zaujmom o html,css a uvod do php a html odporucam. Číst víc
Jozef Marko
Ověřený nákup
31.1.2009
SLABE!!!!
Veľmi slaba kniha a nadpis má byť htmla a css v prikladoch!!! Číst víc

„Opravdu mě po dočtení dorazilo, že když skončíte se čtením, přejete si, aby byl autor váš úžasný kamarád a mohli jste mu zavolat, kdykoliv se vám chtělo.“

Kdo chytá v žitě - Jerome David Salinger, 2021
Kdo chytá v žitě
Jerome David Salinger