Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Stavební právo veřejné a soukromé - Karel Marek, Petr Průcha, Leges, 2014

490 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Stavební právo veřejné a soukromé - Karel Marek, Petr Průcha, Leges, 2014
Stavební právo veřejné a soukromé - Karel Marek, Petr Průcha, Leges, 2014

Stavební právo veřejné a soukromé

podle úpravy závazků v novém občanském zákoníku

Praktická příručka přibližuje základní otázky stavebního práva z hlediska veřejnoprávního, představovaného právem správním a soukromoprávního, zaměřeného na oblast obchodních... Číst víc

Nakladatel
Leges, 2014
Počet stran
336

Praktická příručka přibližuje základní otázky stavebního práva z hlediska veřejnoprávního, představovaného právem správním a soukromoprávního, zaměřeného na oblast obchodních smluv... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Konečně normální vražda - Dominik Dán, Slovart CZ, 2024

Více o knize

Praktická příručka přibližuje základní otázky stavebního práva z hlediska veřejnoprávního, představovaného právem správním a soukromoprávního, zaměřeného na oblast obchodních smluv. Zapracovány jsou změny, ke kterým došlo na základě účinnosti zákona č. 89/2012 Sb., nový občanský zákoník.
Vzhledem k šíři materie se autoři věnují především těm institutům stavebního práva, které jsou v praxi nejpoužívanější, zároveň však poskytují ucelený pohled na tento právní obor s cílem usnadnit čtenáři orientaci v této značně strukturované a složité právní úpravě. Kniha se tedy zabývá řízeními podle stavebního zákona, zadáváním veřejných zakázek, uzavíráním smluv ve vztahu ke stavbám - obchodněprávních a dle úpravy v novém občanském zákoníku (smlouva o dílo, koupě věci movité a nemovité). Součástí je i pojednání o rozhodčím řízení a Řádu Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky. Publikace je určena především správním orgánům, zájemcům o výstavbu, stavebníkům, stavebním podnikatelům, i čtenářům z řad širší veřejnosti. Autoři působí jednak oba v akademické sféře, prof. Petr Průcha je mimoto soudcem Nejvyššího správního soudu, prof. Vladimír Marek působí jako rozhodce u Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře ČR a Agrární komoře ČR.
Číst víc
Počet stran
336
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
419 g
ISBN
9788087576793
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
636793
Jazyk
čeština
Nakladatel
Leges
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nepropadejte panice!“