Nejdražší z kategorie: ve slevě kuchařky podle potravin
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
503 produktů
The first definitive guide to contemporary French wines and producers in a deluxe two-book package, from a two-time James Beard Award winner...
-
Knihapevná vazba3 381 KčDo 3 – 6 dnů
A stunning box set, complete with seven vintage maps in a pull-out drawer. Based on six years of on-the-ground research and unprecedented access to actual Champagne growers, Champagne is the first book to actually describe producers and ...
-
Knihapevná vazba2 019 KčSkladem 1 ks
První vydání knihy „Pivovarství“ bylo rozebráno během několika let. K druhému jsme přistoupili v loňském roce – a v letošním květnu bylo vyprodáno! Kolektiv autorů v průběhu jara a léta dále pracoval, navázal na obě dnes...
-
Knihapevná vazba1 959 KčDo 2 – 3 dnů
This is a grand and luxurious compendium on the most elegant beverage by world-renowned champagne expert Richard Juhlin...
-
Knihapevná vazba1 954 KčSkladem 1 ks
The seventh edition will confirm the status of The World Atlas of Wine as the most essential and authoritative wine reference work.
-
Knihapevná vazba1 680 KčDo 2 – 3 dnů
Everything you could possibly want to know about wine, in one fully up-to-date A-Z volume! ...
-
Knihapevná vazba1 253 KčSkladem 1 ks
Rare Whisky is a stylish exploration of the world's finest and rarest whiskies, exquisitely packaged in a hardback book with slipcase. This book looks at the most exceptional whiskies across the world, focusing on key producers such as Scotland...
-
Knihapevná vazba1 241 KčSkladem 1 ks
An expert guide to wine from the publishers of Larousse Gastronomique. This completely new and updated edition offers wide-ranging coverage of the key wine-producing regions of the world, with particular reference to French vineyards...
-
Knihabrožovaná vazba1 138 KčSkladem 1 ks
The deceptively simple lemon takes center stage in the second volume of TASCHEN’s collaboration with The Gourmand, masters of the rich intersection of food and art...
-
Knihapevná vazba1 056 KčDo 23 – 28 dnů
Creative handcrafted spirits: This book presents an inspiring overview of the best distilleries around the world. Gin from Berlin, whiskey from New York's oldest distillery, herbal liqueurs from the ...
-
Knihapevná vazba1 037 KčSkladem 1 ks
The best whisky book ever - a must-read for drinkers! - Forbes The perfect go-to reference guide for the whisky lover's bookshelf. - Whisky Magazine Award-winning author and whisky expert Dave Broom explores over 200 distilleries and examines ...
-
Knihapevná vazba s přebalem997 KčVíce než 30 dní
A major global celebration of classic and cutting-edge cocktail recipes that define the way we drink, wherever we are...
-
Knihapevná vazba993 KčSkladem 1 ks
Poached, scrambled, boiled, whipped into a cocktail, transformed into a painting medium, tossed at an enemy’s house. As the most striking of paradoxes, the egg exists in happy suspension between humble household ingredient and ever-powerful source...
-
Knihapevná vazba961 KčVíce než 30 dní
A masterclass in baking and working with chocolate, the Italian way - the latest title in the prestigious Silver Spoon family...
-
Knihapevná vazba952 KčSkladem 1 ks
In Dave Arnold s world, the shape of an ice cube, the sugars and acids in an apple, and the bubbles in a bottle of champagne are all ingredients to be measured, tested, and tweaked...
-
Knihapevná vazba949 KčVíce než 30 dní
This ultimate beer lover's guide to the world is filled with stunning photography, unique drinking destinations, little-known histories, and insider knowledge from brewers and bar owners around the globe...
-
Knihapevná vazba944 KčDo 3 – 6 dnů
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...
-
Knihapevná vazba914 KčDo 2 – 3 dnů
Brandlife examines immersive brand experience across a variety of consumer or service related businesses in the fields of hospitality, retail and dining. Each volume explores a distinct business type and how the standouts work to build a cohesive ...
-
Knihabrožovaná vazba871 KčVíce než 30 dní
While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid, Heat...
-
Knihapevná vazba848 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle