Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

České kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Vazba
Použité filtry
Zrušit filtry
Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich, Ikar CZ, 2010
Prostřeno bez servítků

Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno...


Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 2000
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část IV.)

Již čtvrtou částí pokračuje edice vinářských knih v podmínkách české gastronomie. Tentokrát se čtenář seznámí s vinářskou Itálií a jejími skvělými víny. Všem příznivcům vinářství je tak umožněno proniknout do tajů tohoto velkolepého umění....

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    66 Kč
    -23 %
    Skladem

Česká kuchařka, SUN, 2016
Česká kuchařka

Česká kotlina je plná krásných míst, ať už je hledáme v přírodě, nebo to jsou historické památky. Kromě nich však je naše země spojená s kulinářským uměním. Češi rádi vaří i ochutnávají. Vydejme se společně na cestu plnou dobrého jídla...


Dvanáct chutí roku - Martin Jiskra, Ikar CZ, 2011
Dvanáct chutí roku

S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo,...


Sladce, slaně, boubelatě - Martina Kynstlerová, Došel karamel, 2022
Sladce, slaně, boubelatě

Veselá, ukecaná, poctivá a boubelatá. Martinu Kynstlerovou, vítězku populární soutěže, jste v televizi nemohli přehlédnout. A tak jako se Martina ráda směje, se stejným nadšením se vrhá do nových i vyzkoušených receptů...


Najlepšie recepty od Huga - Hugo, Medikapharm, 2020
Najlepšie recepty od Huga 
SK

Ďakujem vám, že ste otvorili moju prvú knihu s obľúbenými receptami. Nájdete v nej recepty, ktoré takmer každý z nás pozná celý život. Chute a vône, ktoré nám asociujú našu rodinu, starú mamu, detstvo, deda, ktorý vedel variť tie najlepšie halušky...


Nejlepší recepty z MasterChef Česko 2019, Esence, 2019
Nejlepší recepty z MasterChef Česko 2019

V knize najdete ty nejlepší recepty, které byly k vidění v show Master Chef Česko 2019. Nadčasová kuchařka obsahuje mnoho univerzálních, exotických i domácích pokrmů a nápadů pro každou příležitost...


Mňam Česko! - Petra Slušňáková Mejsnar, CZECH NEWS CENTER, 2022
Mňam Česko!

MŇAM ČESKO! Jedinečný ilustrovaný průvodce 14 kraji České republiky. Inspirujte se 196 rodinnými výlety za poznáním, tradicemi, řemesly a českým folklorem. A jelikož na každém výletě vyhládne, najdete v MŇAM ČESKO! také...


Česká kuchyně pro každého aneb stůl plný dobrot - Jitka Hőflerová, Karel Höfler, Gen, 2004
Česká kuchyně pro každého aneb stůl plný dobrot

Nová kuchařská kniha, ve které najdete předpisy na tradiční české pochoutky, recepty na dobroty z celého světa, které u nás v průběhu let již stačily zdomácnět - zkrátka vše, co chutná dospělým i dětem...


Dle kuchyně pozná se hospodyně - Jana Skarlantová, Vlastimila Scheuflerová, Motto, 2016
Dle kuchyně pozná se hospodyně

Knížka plná výborných receptů prověřených řadou desetiletí, některé i stoletím, nabízí mnohem více. Prostřednictvím dobových pramenů „vychutnáte“ nejen jídla, ale i proměnu životního stylu českých domácností od doby c. k. Rakouska-Uherska přes...

Slunečná kuchařka, Esence, 2021
Slunečná kuchařka

V hospodě na statku Popelkových ve Slunečné se vždy dobře vařilo a peklo. Hospodyně Běta, bylinkářka s léčitelskými schopnostmi a především vynikající kuchařka, připravuje jídla jen z vybraných surovin, zeleninou a ovocem...


Česká raw food, IFP Publishing, 2015
Česká raw food

Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice. Oslovili jsme 5 velkých firem zabývající se živou stravou...


2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně - Jana Frolíková a kolektiv, Vašut, 2001
2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně

Množství receptů, používané dnes na celém světa, je nepředstavitelné. Tato knihy čerpá především z tradic české kuchyně. Výběr receptů byl podřízen především požadavku dostupnosti všech surovin.


Vegetariánská kuchařka po česku - Barbora Klofátová, Tuning Magazine, 2010
Vegetariánská kuchařka po česku

Autorka knihy „Vegetariánská kuchařka po česku“ je bývalou spolumajitelkou vegetariánské restaurace, sama je vegetariánkou. Kniha obsahuje 115 různorodých vegetariánských receptů, řadu osobních tipů a doporučení, slovníček pojmů, základní informace...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    194 Kč
    -23 %
    Skladem

2000 receptů české a zahraniční kuchyně - Kolektiv autorů, Vašut
2000 receptů české a zahraniční kuchyně
  • Autorský kolektiv

Zdravá jídla z vaší zahrádky, pochoutky pro slavnostní příležitosti, speciality pro labužníky, to nejlepší z kuchyně našich babiček.


Czech cuisine a modern approach - Eva Filipová, Pragma, 2008
Czech cuisine a modern approach 
EN

Ochutnejte klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    151 Kč
    -20 %
    Skladem

Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část II.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 1997
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část II.)

Druhá část mimořádné série o jednotlivých vinařských zemích Evropy je věnována vínům Německa.mapuje srozumitelně a přehledně vinařství této velmoci v přípravě bílých vín.Kniha je doplněna řadou názorných ukázek a testem k vyzkoušení vědomostí čtenářů.


Tradiční česká kuchyně - Viktor Faktor, Kristina Žantovská, Práh, 2007
Tradiční česká kuchyně

Po letech vychází opravdu honosná reprezentativní česká kuchařka – žádná laciná kompilace pro levný prodej, ale pozoruhodné dílo. Pokrmy jsou totiž řazeny nejen podle druhů, ale také podle toho, odkud recept pochází (například aristokratická kuchyně...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    120 Kč
    -19 %
    Skladem

S Evou v ráji - Eva Filipová, Ikar CZ
S Evou v ráji

Více než 200 receptů české kuchyně, které musíte ochutnat. Autorka se věnuje čisté, moderní a kultivované kuchyni. Jídlo prezentované na talíři by mělo podle ní působit jako výtvarné dílo. Miluje vymýšlet úpravy tradičních, klasických...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    105 Kč
    -64 %
    Skladem

Ohnivý kuře II, Ikar CZ, 2017
Ohnivý kuře II

Janovy Lázně zažívají gastronomický boom – co podnik, to jiná kuchyně. Klasiku si vychutnáte u Slepičků. Španělský ptáček v podání hospodského Kohouta vás doslova uhrane. Dáváte-li přednost modernímu občerstvení, zavítejte do...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vědomosti mohou být vždy nebezpečné. Jsou mocnější zbraní než kterýkoli meč či kouzlo.“

Kouzla rodu Thornů - Margaret Rogerson, 2022
Kouzla rodu Thornů
Margaret Rogerson