Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Nejlevnejší z kategorie: na skladě v cizím jazyku kuchařky dle národní kuchyně

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Slovak Cooking - Kolektív autorov, Slovart, 2001
Slovak Cooking 
EN
  • Autorský kolektiv

Každá gazdiná ocení recepty, ktoré využívajú stále dostupné suroviny z domáceho trhu. Moderná slovenská kuchárka prináša

  • Knihabrožovaná vazba
    76 Kč
    Skladem 1 ks

La Cuisine Tchëque - Lea Filipová, Slovart CZ, 2009
La Cuisine Tchëque 
FR

Recepty české kuchyně ve francouzštině...

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks

The Slovak Cookery - Ružena Murgová, Štefan Murga, Osveta, 2009
The Slovak Cookery 
EN

Slovakia, abounding in natural beauties, rich history, and precious jewels of architecture, is as well the country of sincere and hospitable people...

  • Knihapevná vazba
    169 Kč
    Skladem 1 ks

TOP 60 slovenských vín 2016 / Slovak wines 15. Trunkfest 2016 - Fedor Malík, TRUNK, 2016
TOP 60 slovenských vín 2016 / Slovak wines 15. Trunkfest 2016 
SK

Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín...

  • Knihapevná vazba
    177 Kč
    Skladem 1 ks

Bella Figura - Kamin Mohammadi, Bloomsbury, 2019
Bella Figura 
EN

Chosen as Book of the Year by Random Jottings. Made redundant from her job, Kamin Mohammadi flees the bleak streets of London for a friend's sun-dappled apartment in Florence. There, among the cobbled streets, the bustling, vibrant markets ...

  • Knihabrožovaná vazba
    233 Kč
    Skladem 2 ks

Las mejores recetas de la cocina imperial - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Las mejores recetas de la cocina imperial 
ES

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout...

  • Knihabrožovaná vazba
    238 Kč
    Skladem 1 ks

Dirt - Bill Buford, Vintage, 2021
Dirt 
EN

What does it take to master French cooking? This is the question that drives Bill Buford to abandon his perfectly happy life in New York City and (with his wife and three-year-old twin sons in tow) move to Lyon...

  • Knihabrožovaná vazba
    275 Kč
    Skladem 1 ks

A Thousand Days in Tuscany - Marlena de Blasi, Little, Brown, 2005
A Thousand Days in Tuscany 
EN

Continuing from A Thousand Days in Venice, this is the story of Marlena and her Venetian husband, Fernando, as they make a life for themselves in rural Tuscany. Amongst the many people they befriend is Barluzzo, an old sage who takes the couple under...

  • Knihabrožovaná vazba
    302 Kč
    Skladem 1 ks

La cucina ceca - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cucina ceca 
IT

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    305 Kč
    Skladem 1 ks

La cocina checa - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cocina checa 
ES

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    310 Kč
    Skladem 1 ks
On the Noodle Road - Jen Lin-Liu, Penguin Books, 2014
On the Noodle Road 
EN

A food writer travels the Silk Road, immersing herself in a moveable feast of foods and cultures and discovering some surprising truths about commitment, independence, and love. As a newlywed traveling in Italy, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    330 Kč
    Skladem 3 ks

Al Dente - David Winner, Simon & Schuster, 2013
Al Dente 
EN

Imagine the River Tiber as an alimentary tract. Picture a hungry saint. Think of erotic Renaissance fruit paintings, transubstantiation and a tiramisu cafe where magic is surely on the menu...

  • Knihabrožovaná vazba
    334 Kč
    Skladem 2 ks

Nordic Bakery Cookbook - Miisa Mink, Ryland, Peters and Small, 2018
Nordic Bakery Cookbook 
EN

"Mink's effortless recipes, peppered with foodie reminiscing and mouthwatering photos, will cement this book as your go-to bakery manual all year round." Making magazine...

  • Knihapevná vazba
    351 Kč
    Skladem 1 ks

Czech cuisine a modern approach - Eva Filipová, Pragma, 2008
Czech cuisine a modern approach 
EN

Ochutnejte klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    151 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    378 Kč
    Skladem > 5 ks

Simple Nature - Alain Ducasse, Paule Neyrat, Christophe Saintagne, Rizzoli Universe, 2019
Simple Nature 
EN

For anyone interested in a healthier, lighter alternative to traditional French cuisine, this collection of simple, easy French recipes focuses on organic, locally sourced, and sustainable ingredients...

  • Knihapevná vazba
    381 Kč
    Skladem 1 ks

Healing Herbal Soups - Rose Cheung, Genevieve Wong, Simon Element, 2021
Healing Herbal Soups 
EN

Soothe your soul and boost your immunity with these easy and delicious soup recipes that incorporate Traditional Chinese Medicine...

  • Knihabrožovaná vazba
    386 Kč
    Skladem 1 ks

A Taste of Slovakia 2: Autumn - Jarmila Hlávková, Jarmila Hlávková, 2019
A Taste of Slovakia 2: Autumn 
EN

'A Taste of Slovakia' is much more than a collection of traditional Slovak recipes. It's a colourful journey into this small country's culture, the customs that evolve around cooking and eating, as well as history of some typical ingredients.

  • Knihakroužková vazba
    413 Kč
    Skladem 2 ks

The Cooking Gene - Michael W. Twitty, , 2018
The Cooking Gene 
EN

2018 James Beard Foundation Book of the Year 2018 James Beard Foundation Book Award Winner inWriting Nominee for the 2018 Hurston/Wright Legacy Award in Nonfiction #75 on The Root100 2018...

  • Knihabrožovaná vazba
    419 Kč
    Skladem 1 ks

Thai in 7 - Sebby Holmes, Octopus Publishing Group, 2020
Thai in 7 
EN

Thai recipes can often feature a long and off-putting list of ingredients, so it becomes a cuisine we treat ourselves to in a restaurant or as a takeaway rather than cook at home...

  • Knihabrožovaná vazba
    430 Kč
    Skladem 1 ks

A Taste of Slovakia 3: Winter - Jarmila Hlávková, Jarmila Hlávková, 2022
A Taste of Slovakia 3: Winter 
EN

The third book of this award-winning series is about winter in the Slovak kitchen. It will take you from the Advent season and the folklore of witches' days through the art of medovníky and oblátky baking to the festive days of Christmas and...

  • Knihakroužková vazba
    441 Kč
    Skladem > 5 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“