Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Noční dům - Jo Nesbo, Kniha Zlín, 2024

Nejdražší z kategorie: kuchařky dle národní kuchyně - pečení

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Patisserie - Christophe Felder, Rizzoli Universe, 2013
Patisserie 
EN

Newly updated and expanded with 3,500 step-by-step photographs, all the classics of French patisserie are made accessible for the home cook...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
French Pâtisserie 
EN

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled ...

  • Knihapevná vazba
    1 116 Kč
    Skladem 1 ks

Le torte di Fiorella - Fiorella Balzamo, University of Barcelona, 2010
Le torte di Fiorella 
IT
  • Knihabrožovaná vazba
    1 101 Kč
    Více než 30 dní

Pâtisserie - Philippe Urraca, Cecile Coulier, Michel Guerard, Hachette Livre International, 2017
Pâtisserie 
EN

Every four years since 1924, the best French artisans contend to become Meilleur Ouvrier de France (MOF), literally the 'Best French Craftsman'. The president of this prestigious and unique competition, Philippe Urraca, selected ...

  • Knihapevná vazba
    1 091 Kč
    Více než 30 dní

Breaking Breads - Uri Scheft, Artisan Division of Workman, 2016
Breaking Breads 
EN

Israeli baking encompasses the influences of so many regions - Morocco, Yemen, Germany, and Georgia, to name a few and master baker Uri Scheft seamlessly marries all of these in his incredible baked goods at his Breads Bakery in New York City and Lehamim

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Book of Tapas - Jose Andres, Phaidon, 2010
The Book of Tapas 
EN

From the authors of the much-loved 1080 Recipes - the Spanish cooking bible by Simone and Ines Ortega - the 1080 Book of Tapas presents a collection of over 250 definitive recipes for everyone's favourite type of Spanish food...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

French Market - Joanne Harris, Fran Warde, Doubleday, 2005
French Market 
EN

Following the success of "The French Kitchen", Joanne Harris and Fran Warde have collaborated once more to write a French cookbook with a difference...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bread, Cake, Doughnut, Pudding - Justin Piers Gellatly, Penguin Books, 2014
Bread, Cake, Doughnut, Pudding 
EN

Justin Gellatly is one of Britain's best bakers. Head Baker and Pastry Chef at St John for twelve years, Justin created the St John Bakery and restaurants' legendary sourdough bread and doughnuts...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Roast - Marcus Verberne, Bloomsbury, 2014
Roast 
EN

Roast restaurant is a champion of British cooking and Britain’s farmers and producers. Located in the foodie mecca of Borough Market, this award-winning, unique restaurant celebrates both heritage and innovation on its seasonal British menu...

  • Knihapevná vazba
    786 Kč
    Více než 30 dní

French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná vazba
    756 Kč
    Skladem 2 ks
Knedle na tisíc spôsobov - Vladimír Tomčík, Perfekt, 2007
Knedle na tisíc spôsobov 
SK

Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca stlačená ako placka. Bola jedlom chudobných, dodnes je pokrmom každodenným, nenáročným na prípravu, ale je aj pokrmom sviatočným...


The Hebridean Baker - Coinneach MacLeod, Black and White, 2021
The Hebridean Baker 
EN

Close your eyes. What is your picture of the Outer Hebrides? Walking along a deserted beach? Climbing a heather-strewn hill with a happy wee dog by your side? Sipping a dram at a ceilidh to the tune of a Gaelic song? Or chatting by...

  • Knihapevná vazba
    628 Kč
    Více než 30 dní

Hladná furt - Martina Dorkinová, Kreatura, 2021
Hladná furt 
SK

Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto...

  • Knihapevná vazba
    546 Kč
    Skladem > 5 ks

ScandiKitchen - Bronte Aurell, Ryland, Peters and Small, 2016
 
ScandiKitchen - Bronte Aurell, Ryland, Peters and Small, 2021
ScandiKitchen 
EN

A follow-up to the successful 'The ScandiKitchen' (published September 2015), this new book from Brontë Aurell features over 60 recipes for cakes, bakes, and treats from all over Scandinavia. From indulgent cream confections to homely and ...

  • Knihapevná vazba
    527 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Vůně francouzského pečení - Jean Michel Raynaud, Esence, 2017
Vůně francouzského pečení

Kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení. Přes 95 receptů na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Fika & Hygge - Bronte Aurell, Edice knihy Omega, 2017
Fika & Hygge

Sbírka více než 60 receptů na výborné koláče, sušenky, dorty a další dezerty z celé Skandinávie. Lahodné ovocné koláče, sušenky, krémové cukrovinky, domácí buchty, pečivo i chleba – to vše je oslavou skutečného...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Hrnečku vař - Šárka Vaiglová, Amipa, 2008
Hrnečku vař

Kuchařka je určena všem, kteří našli zálibu ve vaření a pečení. Kniha obsahuje recepty na předkrmy, polévky, omáčky, pokrmy z masa, zeleniny, ovoce a nepřeberné množství receptů na přípravu moučníků...


Nordic Bakery Cookbook - Miisa Mink, Ryland, Peters and Small, 2018
Nordic Bakery Cookbook 
EN

"Mink's effortless recipes, peppered with foodie reminiscing and mouthwatering photos, will cement this book as your go-to bakery manual all year round." Making magazine...

  • Knihapevná vazba
    351 Kč
    Skladem 1 ks

Modern Asian Baking at Home - Kat Lieu, Quarry, 2022
Modern Asian Baking at Home 
EN

From the Subtle Asian Baking community comes, Modern Asian Baking at Home, must-have recipes for beloved sweet and savory treats found across Asia...

  • Knihapevná vazba
    483 Kč
    Do 16 – 21 dnů

Dezerty, Gurmán Club, 2012
Dezerty 
SK

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    127 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    212 Kč
    Do 2 – 3 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Dětství je továrna na lži, které mají neukončené trvání.“

Tíživá láska - Elena Ferrante, 2018
Tíživá láska
Elena Ferrante