Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Edice
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Vaříme... pro cukrovkáře a bez lepku : úsporná kuchařka, , 2024
Vaříme... pro cukrovkáře a bez lepku : úsporná kuchařka

Název z obálky

  • Knihabrožovaná vazba
    Připravujeme

Mindful Eating - Rujuta Diwekar, Dorling Kindersley, 2024
Mindful Eating 
EN
  • Knihapevná vazba
    641 Kč
    Připravujeme,
    vychází 5. 9. 2024

Ultrazpracovaní lidé - Chris van Tulleken, Jan Melvil publishing, 2024
Ultrazpracovaní lidé

Jste to, co jíte. Ale víte, co to skutečně je? V dnešním světě jsme totiž často zahlceni potravinami, které jsou více produktem potravinářského průmyslu než skutečným jídlem. Co nás ale nutí je konzumovat, ačkoliv mnohdy víme, že vznikají spíše...

  • Připravujeme,
    vychází 25. 6. 2024

Le vin c´est pas sorcier - Ophélie Neiman, Yannis Varoutsikos (ilustrátor), Slovart CZ, 2024
Le vin c´est pas sorcier

Sekce o párování jídla a vína obohacena o velmi praktický návod, jak najít ideální víno podle pokrmu. Doplnění kapitoly o přírodních vínech Rozvoj sekce o zahraničních vínech. Další rady, jak si postavit sklep...

  • Knihapevná vazba
    487 Kč
    Připravujeme

The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking - Nadia Caterina Munno, Gallery Books, 2024
The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking 
EN

Go beyond the first course of pasta with this brand-new cookbook from The Pasta Queen herself. From aperitivi to awaken your appetite to desserts that end meals on a sweet noteand all the courses in betweenNadia will help you create an Italian dinner...

  • Knihapevná vazba
    Připravujeme,
    vychází 12. 11. 2024

Korean Made Easy - Seji Hong, Kyle Books, 2024
Korean Made Easy 
EN

An easy guide to Korean cooking, by mix and matching seven essential ingredients, along with some easy-to-find additions...

  • Knihapevná vazba
    715 Kč
    Připravujeme,
    vychází 6. 6. 2024

Simply Jamie - Jamie Oliver, Penguin Books, 2024
Simply Jamie 
EN

In five knockout chapters covering Midweek Meals, Weekend Wins, Trusty Traybakes, Cupboard Love and Perfect Puds, Jamie has produced a cookbook that will fit seamlessly into your life.

  • Knihapevná vazba
    Připravujeme,
    vychází 26. 9. 2024

Ottolenghi Comfort - Ottolenghi Yotam, Helen Goh, Ebury, 2024
Ottolenghi Comfort 
EN

Ottolenghi’s first brand-new major cookbook since the era-defining Ottolenghi SIMPLE and Ottolenghi FLAVOUR. With over 100 evocative, irresistible recipes alongside stories of childhood and home...

  • Knihapevná vazba
    962 Kč
    Připravujeme,
    vychází 5. 9. 2024

Pochoutky z horské chaloupky - Patrik Rozehnal, Radioservis, 2024
Novinka
Pochoutky z horské chaloupky

Kuchařka Pochoutky z horské chaloupky je volným pokračováním knižního hitu Pochoutky z chaloupky. Najdete v ní sto původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla. Těšit se můžete na pochoutky v podobě pomazánek a salátů, slaných...

  • Knihapevná vazba
    220 Kč
    Připravujeme,
    vychází 31. 5. 2024

Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu - Vladimíra Havlová, Alexandra Jirkovská, Kateřina Urbanová (ilustrátor), Vyšehrad, 2024
Novinka
Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu

V předmluvě prof. Jirkovské se dozvíte, co se v oblasti nutričních doporučení pro prevenci aterosklerózy a srdečně-cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak...

  • Knihabrožovaná vazba
    199 Kč
    Připravujeme,
    vychází 3. 6. 2024
Jeden hrnec – Žádné zbytky - Susann Kreihe, Esence, 2024
Novinka
Jeden hrnec – Žádné zbytky
  • Knihapevná vazba
    Připravujeme,
    vychází 1. 7. 2024

Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Připravujeme,
    vychází 30. 6. 2024

How to Eat 30 Plants a Week - Hugh Fearnley-Whittingstall, Bloomsbury, 2024
How to Eat 30 Plants a Week 
EN

30 plants may sound a lot, but in Hugh's expert hands it feels like an easy win, for the delicious meals as much as the incredible health benefits. Central to these is great gut health, and a foreword by gut-health guru Tim Spector...

  • Knihapevná vazba
    686 Kč
    Připravujeme,
    vychází za týden

Zázrak jménem hořčík - Carolyn Dean, Jota, 2024
Novinka
Zázrak jménem hořčík

Aktualizované a přepracované vydání, rozsah 2x takový jako původní vydání. Úžasný průvodce světem magnesia, aktualizovaný a doplněný o nejnovější poznatky vědeckého výzkumu vám umožní pochopit, jak nesmírně důležitou roli hořčík hraje ve vašem těle...

  • Knihabrožovaná vazba
    Připravujeme,
    vychází 19. 6. 2024

Dlhovekosť - Peter Attia, Bill Gifford, Tatran, 2024
Dlhovekosť 
SK

Dr. Peter Attia, prominentný odborník na dlhovekosť, bol vo svojich tridsiatich piatich rokoch maratónskym plavcom. Ako však s údivom zistil, nebol na tom zdravotne dobre a hrozila mu smrť v mladom veku pre srdcové ochorenie...

  • Knihapevná vazba
    Připravujeme

Cold Kitchen - Caroline Eden, Bloomsbury, 2024
Cold Kitchen 
EN

A welcoming refuge with its tempting pantry, shelves of books and inquisitive dog, Caroline Eden finds comfort away from the road in her basement Edinburgh kitchen. Join her as she cooks recipes from her travels...

  • Knihapevná vazba
    592 Kč
    Připravujeme,
    vychází za týden


Základní recepty pro horkovzdušnou fritézu - Valentina Harris, Esence, 2024
Základní recepty pro horkovzdušnou fritézu
  • Knihapevná vazba
    Připravujeme,
    vychází 13. 9. 2024

Zvěřinová kuchařka - Danka Šárková, Anahita, 2024
Zvěřinová kuchařka

V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem ......

  • Knihapevná vazba
    561 Kč
    Připravujeme,
    vychází 1. 8. 2024

Pinch of Nom Air Fryer - Kay Allinson, Kate Allinson, Pan Macmillan, 2024
Pinch of Nom Air Fryer 
EN

5-million copy bestselling authors, Pinch of Nom, are back with the brand-new book everyone has been asking for: super-easy, calorie-counted and utterly delicious air fryer recipes...

  • Knihapevná vazba
    715 Kč
    Připravujeme,
    vychází 26. 6. 2024


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jestli někdy potkáte někoho, koho budete doopravdy milovat, nikdy ho nenechte odejít.“

Já a Ty, navždy - Jo Watson, 2021
Já a Ty, navždy
Jo Watson