Zlevněné z kategorie: na téma ryby kuchařky
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
91 produktů
Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás nádhernou formou zoznámi so svetom naj
Yuki Gomi's Sushi at Home is a beautifully designed cookbook that will show, for the first time, how easy it is to make sushi at home. Do you love buying sushi for lunch, enjoy eating at Japanese restaurants for dinner, ...
-
Knihapevná vazba556 KčVíce než 30 dní
Kuchařka z rybářské chaty nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na dvouvařiči. Kniha potěší kulináře, kteří by rádi zařadili...
Part travel guide, part cultural celebration, Rice, Noodle, Fish invites readers to explore an entire country through the lens of food. In this eclectic journey through Japan, Matt Goulding navigates the intersection between food, history and culture, ...
-
Knihapevná vazba488 KčVíce než 30 dní
Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl ryby se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční pojetí: k jednoduchým receptům na české ryby, které zvládne připravit...
-
Knihapevná vazba234 KčDo 3 – 4 dnů
Capturing life at sea through engaging photographs, compelling stories, and authentic fisherman's recipes, this characterful volume is a one-of-a-kind companion for all sea lovers with a sense of adventure and appetite...
-
Knihapevná vazba715 KčVíce než 30 dní
Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora...
This is the tale of a journey between three great cities Odessa, built on a dream by Catherine the Great, through Istanbul, the fulcrum balancing Europe and Asia and on to tough, stoic, lyrical Trabzon...
-
Knihapevná vazba672 KčVíce než 30 dní
Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák)...
-
Knihabrožovaná vazba189 KčDo 3 – 4 dnů
In The Whole Fish Cookbook, groundbreaking seafood chef Josh Niland reveals a completely new way to think about all aspects of fish cookery. From sourcing and butchering to dry ageing and curing, it challenges everything ...
-
Knihapevná vazba779 KčDo 5 – 8 dnů
Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na...
-
Knihabrožovaná vazba94 KčDo 3 – 4 dnů
Obsah: - Rybacia polievka - Šťuka na smotane s chrenom - Rybie filé v zelenom - Marinované plátky z kapra - Kapor pečený s cesnakom a kyslou smotanou - Zmes rýb vo vínovej omáčke - Dorožmanský mlynársky kapor - Grilované rybie plátky - Kapor...
-
Knihašitá vazba42 KčSkladem 1 ks
In Everyday Seafood, top chef Nathan Outlaw offers brand-new recipes for all kinds of fish and shellfish. Good-quality fresh seafood is now within the reach of most people - both economically and in terms of easy availability...
-
Knihapevná vazba866 KčVíce než 30 dní
More than just a cookbook, this beautifully produced volume in three parts promotes a total understanding of British fish, from their natural habitats to what sauce they go best and how to respect their seasonality...
-
Knihapevná vazba1 102 KčVíce než 30 dní
Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...
Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...
Další formátySladkovodní ryby si své místo v edici Jídlo jako lék zasloužily nejenom obsahem zdraví prospěšných látek, ale i skvělou chutí, a navíc i snadnou dostupností...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle