Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Vše o tucích typu omega - 3 - Clara Felix, Pragma, 2007
Vše o tucích typu omega - 3

Se vzrůstající popularitou doplňků výživných látek stále více lidí hledá přesné a včasné informace, jak za pomoci nutričních látek zlepšit kvalitu svého života...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

L-karnitin - Petr Fořt, Svoboda Servis
L-karnitin

ických civilizačních onemocnění přes podpůrnou léčbu a aplikaci ve sportu až po řešení problému nadváhy a obezity. Jeho účinky jsou prokázány vědeckými studiemi a je naprosto bezpečný. Tato monografie je určena široké čtenářské veřejnosti, přináší ale tak

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Minerály, Computer Media, 2015
Minerály

O minerálech platí totéž, co o vitamínech – jsou pro fungování organismu nezbytné. Přehled minerálů má obdobnou strukturu jako díl o vitamínech: výčet prvků...

  • 57 Kč
    Skladem 2 ks

Vitamíny, Computer Media, 2015
Vitamíny

Vitamíny mají zásadní význam pro správné fungování organismu. Ilustrovaný přehled informuje o každém vitamínu. Mimo jiné shrnuje, jakou roli vitamín hraje v lidském...


Testy - láska, vztahy, vitalita - David Frej, Triton, 2003
Testy - láska, vztahy, vitalita

V knize najdete soubor několika testů, v nichž si můžete ověřit své znalosti týkající se výživy. Některé skutečnosti jsou známé, ale v jiných otázkách objevíte nové poznatky, které se mohou lišit od dosud propagovaných...

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Více než 30 dní

Jídlo jako medicína - Haylie Pomroy, BETA - Dobrovský, 2016
Jídlo jako medicína

Autorka obrací pozornost nejširší veřejnosti k tomu, čím své tělo ovlivňujeme každý den – k jídlu, a odhaluje jeho neuvěřitelný léčebný potenciál. Stačí si sestavovat jídelníček promyšleněji než dřív a za čas se zbavíme nejrůznějších zdravotních problémů.

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Vše o selenu - Richard A. Passwater, Pragma, 2003
Vše o selenu

Se vzrůstající popularitou potravinových doplňků stále více lidí hledá přesnější a nejnovější informace o živinách, které mohou změnit jejich život...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

80/10/10 Stravovací program - Douglas N. Graham, ANAG, 2019
80/10/10 Stravovací program

Vezměte do rukou knihu doktora Douglase Grahama, která vznikla po více než pěti letech intenzivní práce, nazvanou Dieta 80/10/10 a mějte díky ní pod kontrolou své zdraví a hmotnost. Váš život pak bude lahodným soustem. Konečně najdět

  • Knihabrožovaná vazba
    81 Kč
    Více než 30 dní

Makrobiotická kuchyně doktora Jonáše - Josef Jonáš, Dialog, 1990
Makrobiotická kuchyně doktora Jonáše

Proniká-li člověk do tajemství lidské stravy, má pocit, že proniká k samé podstatě lidského života.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Makrobiotika - Carl Ferré, Pragma, 2007
Makrobiotika

Carl Ferré studuje, praktikuje a učí makrobiotiku už dvaadvacet let. Jako ředitel nadace George Ohsawa Macrobiotic Foundation prodiskutoval výhody makrobiotického způsobu života už s několika tisíci lidmi...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Makrobiotické nedělní vaření - Dagmar Lužná, ANAG, 2017
Makrobiotické nedělní vaření

Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Skladem 2 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    114 Kč
    Skladem

Vaříme pro děti podle makrobiotických zásad - Dagmar Lužná, ANAG, 2010
Vaříme pro děti podle makrobiotických zásad

Pro své děti chceme jen to nejlepší, samozřejmě i ve výživě. Co je polévka koi-koku? Kdy začít s podáváním prvních příkrmů? Jaký pokrm dát svému dítěti ochutnat jako první?...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks

Pravda o dietách - o redučkních zvláště - Stanislav Holý, Ratio
Pravda o dietách - o redučkních zvláště

Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Základy makrobiotiky - Herman Aihara, ANAG, 2011
Základy makrobiotiky

Kniha Základy makrobiotiky je určena všem, kteří by se chtěli o makrobiotice dozvědět základní informace. Autor nabízí pohled na zdraví a nemoc z hlediska makrobiotiky, zabývá se zdrojem živin a potravinami vhodnými pro makrobiotickou stravu...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Funkční potraviny - kroky ke zdraví - Pavel Kalač, Dona, 2003
Funkční potraviny - kroky ke zdraví

Vhodná výživa prokazatelně může sehrát významnou roli v prevenci řady civilizačních chorob. Na základě těchto poznatků vznikla koncepce funkčních potravin...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Jak říct ne masu - Alexa Kaye, Lingea, 2021
Jak říct ne masu

Zbrusu nová příručka z řady Jak říct ne nabízí praktické rady, jak vyřadit maso nebo ho jen omezit. Přesvědčte se, že můžete změnit jídelníček k lepšímu, aniž byste radikálně měnili svůj životní styl. Kniha je nabitá stravovacími tipy, obsahuje i...

  • Knihabrožovaná vazba
    96 Kč
    Do 6 – 11 dnů

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová, Forsapi
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Publikace přináší základní znalosti o tom, jak připravovat pokrmy chutně a při tom zdravě. Tyto znalosti by měl mít každý, kdo pečuje o své zdraví, protože správná výživa se na zdravotním stavu člověka významně podílí...

  • Knihabrožovaná vazba
    98 Kč
    Do 5 – 7 dnů

Karotka - Sonja Carlsson, Pragma, 2003
Karotka

Kniha popisuje léčivé účinky karotky, včetně třídenní karotkové kúry, která se výborně hodí k pročištění organizmu a zhubnutí zároveň.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuchařka při onemocnění žlučníku - Vladimíra Havlová, Petr Wohl, Vyšehrad, 2017
Kuchařka při onemocnění žlučníku

V receptech je snížený obsah cholesterolu a potravin, které při tomto onemocnění způsobují podráždění žlučníku a žlučových cest. U jednotlivých receptů je propočtena nutriční hodnota pro jednu osobu.

  • Přečtenávýborný stav
    128 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    167 Kč
    Skladem 1 ks
  • 169 Kč
    Ihned ke stažení
Další formáty

Dieta Speciál - Dietní bible aneb Konec hladovění, CZECH NEWS CENTER, 2018
Dieta Speciál - Dietní bible aneb Konec hladovění

Nový speciál časopisu Dieta je zaměřen na hubnutí a jídlo. Jak zdravě jíst, vařit a nakupovat. Jeho součástí bude zdravá kuchařka - 100 zdravých receptů. Příběhy žen, kterým se podařilo zhubnout a svou váhu si udržet. Ale také p?

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Bohatství jako by padalo do klína lidem, kteří jsou chudí duchem, chudí zájmy a radostí.“

Na východ od ráje - John Steinbeck, 2020
Na východ od ráje
John Steinbeck