Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Všude samí lháři - Shari Lapena, Kalibr, 2024

Nejlepší z kategorie: s typem diety vegetariánská kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Treba si variť - Martin Pyco Rausch, Ikar, 2023
Treba si variť 
SK

Najúspešnejší foodbloger sa vracia s knihou famóznych receptov, ktoré pošteklia všetky vaše chuťové poháriky...

  • Knihapevná vazba
    526 Kč
    Skladem > 5 ks

Proč nejím maso - Helmut F. Kaplan, Eko-konzult, 2004
Proč nejím maso

V první části vyprávějí prominenti proč nejí maso, v druhé části knihy autor opisuje zdravotné a etické důvody pro vegetariánskou výživu.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Slovegán - Nikoleta Kováčová, Moloko Ventures, 2019
Slovegán 
SK
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Slovegán je prvá skutočná slovenská vegánska kuchárka. Nájdete v nej 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. Nechýbajú najväčšie vychytávky slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, guláš, sviečková alebo segedín...

  • Knihapevná vazba
    826 Kč
    Skladem > 5 ks
  • Přečtenávýborný stav
    695 Kč
    Skladem

Ájurvéda - léčivá kuchyně - Harish Johari, Pragma, 2008
Ájurvéda - léčivá kuchyně

Autor se snažil přiblížit umění a vědu ájurvédy západnímu světu v době, jež je charakterizována na jedné straně velkým technickým a vědeckým rozmachem, ale na straně druhé také rostoucími obavami, zda si bude člověk schopen udržet životní prostředí čisté.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Vegetariánska kuchyňa - Kolektív autorov, Slovart, 2004
Vegetariánska kuchyňa 
SK
  • Autorský kolektiv

Tieto knihy sú určené všetkým, ktorí si chcú pripraviť rýchle a jednoduché, ale pritom zdravé jedlá. Obsahujú aj mnoho receptov vhodných pre vegetariánov alebo vegánov.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    13 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ľahko, rýchlo a bez mäsa - Anne Wilsonová, Slovart, 2002
Ľahko, rýchlo a bez mäsa 
SK

Ak ste sa nazdávali, že nemôžete mať potešenie z bezmäsitej kuchyne, poďte sa pustiť do našich ľahkých, rýchlych a bezmäsitých jedál.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pečenie, Slovart, 2009
Pečenie 
SK

Čo môže byť opojnejšie než vôňa čerstvo upečených dobrôt šíriaca sa z kuchyne?! Táto nádherne spracovaná farebná kuchárska kniha v exkluzívnej väzbe prináša fascinujúci výber vynikajúcich receptov z celého sveta...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zelenina, moja láska - Marcel Ihnačák, Slovart, 2013
Zelenina, moja láska 
SK

V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    203 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    335 Kč
    Do 2 – 6 dnů

Varíme pre planétu - Francesca Spinelli, MADÁCH-POSONIUM, 2014
Varíme pre planétu 
SK

Kniha Varíme pre planétu obsahuje viac ako 150 vegetariánskych i vegánskych receptov rozmanitých chutí...

  • Knihakroužková vazba
    519 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Moje jedlo - Martin Pyco Rausch, Pyco, 2012
Moje jedlo 
SK

Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom.

  • Přečtenávýborný stav
    305 Kč
    -20 %
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Moje jedlo 2 - Martin Pyco Rausch, Pyco, 2014
Moje jedlo 2 
SK
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Dva roky po úspešnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu...

  • Knihabrožovaná vazba
    266 Kč
    Skladem > 5 ks
  • Přečtenávýborný stav
    179 Kč
    Skladem

Štyri ročné obdobia - Martin Pyco Rausch, Pyco, 2016
Štyri ročné obdobia 
SK
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa...

  • Knihabrožovaná vazba
    386 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    179 Kč
    Skladem

Vegetariánský život - Armin Risi, Ronald Zürrer, Earth Save, 2007
Vegetariánský život

Tato kniha přináší nejdůležitější informace k diskuzi o vegetariánství a konzumaci masa...

  • Knihapevná vazba
    118 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    96 Kč
    Skladem

Zdravé raňajky - Barbora Drahovská, Mira Nemčeková, Ikar, 2016
Zdravé raňajky 
SK

Prečo raňajky? Lebo milujeme rána. Tie chvíle, kým sa svet navôkol zobúdza a deň sa pomaly dáva do pohybu. Myslíme si, že dobré raňajky môžu prispieť ku krajším dňom – je úplne jedno, či vás čakajú náročné úlohy v práci alebo víkendové leňošenie...


Klíčkovanie - Malý sprievodca veľkými premenami - Viera Múdra, Viera Múdra, 2020
Klíčkovanie - Malý sprievodca veľkými premenami 
SK

Klíčky sú úžasné! Suché semeno nasaje trochu vody, praskne jeho ochranný obal (šupka) a začnú sa s ním diať pozoruhodné veci. Nielenže mnohonásobne zväčší svoje rozmery, ale aj obsah mikro a makro nutrientov. O tom, ako nakličovať jednotlivé druhy...

  • Přečtenávýborný stav
    399 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    427 Kč
    Skladem 1 ks

Babičkine jedlá bez mäsa - Renato Magát, Príroda, 2014
Babičkine jedlá bez mäsa 
SK

Bezmäsité jedlá majú v našej kuchyni nezastupiteľné miesto, hoci si väčšina z nás nevie predstaviť život bez mäsa. Kedysi sa mäso jedlo iba v nedeľu. Najčastejšími...



Harmonická strava - Valerij Sineľnikov, Eugenika, 2011
Harmonická strava 
SK

Populárny ruský autor zostavil vynikajúcu praktickú kuchársku knihu, založenú na princípoch blahodárne pôsobiacej a veľmi chutnej vegetariánskej stravy. Dozviete sa veľa zaujímavého a dôležitého o strave i jej príprave...


The Green Kitchen - David Frenkiel, Hardie Grant, 2013
The Green Kitchen 
EN

David Frenkiel and Luise Vindahl are the new faces of exciting vegetarian food. Their Green Kitchen Stories blog has a cult following and continually inspires people around the world to cook super-tasty, ...


Vegetariánska kuchyňa, LB - Story
Vegetariánska kuchyňa 
SK

Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a stupeň zložitosti prípravy (jednoduchá, náročná, stredne náročná), ako aj pre koľko porcií je uvedený recept...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    48 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio