Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Nejdražší z kategorie: růžová v českém jazyku kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Legendární Bordeaux - Jean-Paul Kauffmann, Dewey Markham, Cornelis van Leeuwen, Franck Ferrand, Slovart CZ, 2007
Legendární Bordeaux

Nejskvělejší červená vína na světě pocházejí z oblasti poloostrova Médoc poblíž Bordeaux. Jejich nedostižná kvalita se dočkala ocenění v bordeauxské klasifikaci vín v roce 1855, jež znamenala zrození ušlechtilé tradice vynikajících vín...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Škola vaření pro celou rodinu - Mary Berry, Ikar CZ, 2013
Škola vaření pro celou rodinu

Vynikají učitelka vaření a propagátorka domácí kuchyně představuje více než 1000 nejoblíbenějších receptů. Rodinná kuchařka pro všechny generace kuchařů a kuchařek, kteří se věnují domácímu vaření...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Koktejly - Franz Brandl, Grada, 2008
Koktejly

Tato nová, velká a pečlivě zpracovaná kniha vám přináší základní informace o různých druzích alkoholických nápojů a o způsobech a možnostech přípravy koktejlů - ať s alkoholem, tak i bez něj...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ájurvédská kuchařka - Amadea Morningstarová, Maitrea, 2018
Ájurvédská kuchařka

Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou...

  • Knihabrožovaná vazba
    543 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    465 Kč
    Ihned ke stažení

Vinařská technologie - Josef Balík, Jan Stávek, Národní vinařské centrum, 2017
Vinařská technologie

Nová odborná publikace určená všem profesionálním i zájmovým vinařům, malým i velkým vinařským podnikům, odborné veřejnosti i milovníkům vína, kteří se chtějí seznámit, poučit či nalézt odpovědi na technologické otázky výroby vín. Publikace je...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Vše kolem vaření - Lioba Waleczeková, Slovart CZ, 2008
Vše kolem vaření

Dokonalá kulinářská příručka poskytuje nezbytné znalosti potřebné k přípravě chutného i pestrého jídla. Jako fundovaný průvodce světem potravin nabízí tato kniha spoustu informací o všech pochoutkách, které lahodí vašemu jazyku...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

99 sladkých teček Marie Baťové - Gabriela Končitíková, Nadace Tomáše Bati, 2019
99 sladkých teček Marie Baťové

Uplynul rok, co se do vily manželů Baťových vrátily kuchařské sešity Marie Baťové. Nenápadné sešity v tvrdých deskách, se zažloutlými stránkami a ručně psanými recepty vzbudily nadšení. Byla to směsice zajímavých chutí...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Chuť Vietnamu - Uyen Luu, Slovart CZ, 2023
Chuť Vietnamu

Když začnete vařit podle této vietnamské kuchařky, zjistíte, že potřebujete jen hrstku surovin a pak se budete snažit vyvážit sladkou, kyselou, slanou, hořkou, ostrou a umami chuť. Mnoho receptů je pro každodenní vaření...

  • Knihapevná vazba
    402 Kč
    Skladem 2 ks

Diabetes - Necukrujte s cukrovkou - Laura Janáčková, Milan Kvapil, Mladá fronta, 2018
Diabetes - Necukrujte s cukrovkou

Kniha předních odborníků doc. PhDr. Dr.phil. Laury Janáčkové, CSc., a prof. MUDr. Milana Kvapila, CSc., Diabetes - Necukrujte s cukrovkou, patří mezi první publikace zahrnující komplexní přístup léčby, psychologické pomoci a celkové rehabilitace...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Encyklopedie vína - Christian Callec, Rebo
Encyklopedie vína

Všetko, čo potrebujete vedieť o víne, nájdete v tejto zaujímavej encyklopédii.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Fitness diář 2022, Fitshaker, 2021
Fitness diář 2022

Vítá tě v pořadí už sedmý Fitness diář 2022 s jedinečným obsahem. Na dotyk velmi příjemný, velikostí víc než praktický a s nevyčíslitelnou hodnotou, kterou ukrývá ve svém nitru...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Moderní mexická kuchařka, CPRESS, 2020
Moderní mexická kuchařka

Quesadilla, burritos, tacos, salsy a margarita. Spousta papriček, kukuřičných tortill, avokáda a fazole na tisíce způsobů. To vše je součástí nesmírně bohaté a chuťově rozmanité mexické kuchyně. Staňte se i vy jejími mistry a okouzlete svou...

  • Knihapevná vazba
    372 Kč
    Skladem 1 ks

Famózní! - Mirka van Gils Slavíková, 103 media, 2020
Famózní!

Co najdete v mé nové cukrářské knize? No samozřejmě tam nechybí mé plzeňské buchty! Můžete se těšit na makovec, kynutou bábovku, vánočku, sacher dort, pavlovu, mrkvový dort, souflé lívanečky, croissanty, pražský koláč, žemlovku...

  • Knihapevná vazba
    363 Kč
    Skladem 1 ks

Superjídelníček - Petr Havlíček, Petra Lamschová, Mladá fronta, 2013
Superjídelníček

Někdo zvládne přechod na zdravou stravu sám a někdo potřebuje poradit v podobě přesného jídelníčku. Pokud si tedy nevíte rady, jak si sestavit jídlo od snídaně po večeři a den za dnem, vyzkoušejte jídelníček...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ďábelsky ostrá kuchyně - Naumann, Göbel, Svojtka&Co., 2007
Ďábelsky ostrá kuchyně

Tato publikace vás zavede do světa feferonek, chilli papriček, pepře a spol. Ukáže vám rozmanité možnosti použití exotických koření a vůní. V knize je více než 110 receptů, které jsou doprovázeny barevnými fotografiemi...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Klinická výživa a dietologie v kostce - Sangita Sharma, Grada, 2018
Klinická výživa a dietologie v kostce

Kniha obsahuje informace o složkách potravy a jejich účincích na lidský organismus a dále doporučení ke složení výživy v jednotlivých obdobích života – v prenatálním věku a těhotenství, kojeneckém, dětském, dospělém...

  • Knihabrožovaná vazba
    314 Kč
    Skladem 3 ks

Lidový receptář na poopiční stavy - Miroslav Sehnal, Repronis, 2007
Lidový receptář na poopiční stavy

Celkem asi padesát známých českých umělců se vyznává ze svého vztahu k pivu, vínu či destilátům na pozadí mnoha užitečných rad, jak správně servírovat, konzumovat i skladovat různé druhy alkoholických nápojů...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Mexická kuchyně - Jane Miltonová, Svojtka&Co., 2003
Mexická kuchyně

Vyčerpávající přehled o pokrmech mexických regionálních kuchyní, zvyklostech v jídle, náčiní a surovinách včetně jejich přípravy. Každý recept obsahuje seznam surovin podle počtu porcí, postup přípravy krok za krokem s barevným vyobrazením, obměnami a...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Malá škola degustace vína, Ikar CZ, 2014
Malá škola degustace vína

Malá škola degustace vína je ideálním průvodcem degustačními metodami a styly vín. Naučíte se rozeznávat základní chuťové vjemy, dozvíte se, jak ochutnávat bílé, červené, růžové a šumivé víno nebo jak určit svěží či ovocitý styl, vína suchá, polosuchá...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kdo by miloval dokonalost? Ne, láska vyžaduje starostlivost. A starostlivost potřebuje nacházet na milovaném člověku chyby, touží po zranitelnosti a křehkosti. Láska chce léčit. A léčit dokonalost není třeba. Dokonalé nelze milovat, pouze zbožňovat.“

Oběť Molochovi - Asa Larsson, 2021
Oběť Molochovi
Asa Larsson