Nejdražší z kategorie: ve flexi formáte kuchařky dle národní kuchyně
- André Dominé
- kolektiv
Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací...
-
Knihaflexi vazbaVyprodané
Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými bezmäsitými jedlami z rôznych regiónov Talianska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita...
Výpravná publikace s nádhernými fotografiemi a lákavými recepty i texty popisujícími francouzskou kuchyni a vše, co s ní souvisí. Francie nepochybně zůstává v oblasti gastronomie velmocí...
-
Knihaflexi vazba498 KčSkladem 1 ks
Nádherná výpravná kniha s množstvom farebných fotografií ponúka popri kulinárskom zážitku aj zážitok kultúrny. Určená je každému, kto nielen obľubuje chutné jedlá, ale rád sa dozvie niečo aj o...
-
Knihaflexi vazba448 KčDo 2 – 6 dnů
Těhotnej kuchař vydává svou první kuchařku! A je jiná, než jste zvyklí. Obsahuje 77 receptů včetně seznamu ingrediencí a postupu přípravy...
-
Knihaflexi vazba422 KčSkladem 3 ks
Kniha je objevitelskou výpravou za tajemstvími čínské kuchyně. Autorky i fotografové nahlížejí kuchařům přes rameno na nočních trzích čínských metropolí i v jejich domovech, uvádějí čtenáře do světa...
-
Knihaflexi vazbaVyprodané
Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita...
Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový...
-
Knihaflexi vazba350 KčSkladem 1 ks
Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, g
-
Knihaflexi vazba350 KčSkladem 1 ks
Hlavná predstaviteľka príbehu bestsellera Sushi v dushi prichádza na trh s tými najchutnejšími jedlami z Japonska. Presvedčte sa, že Japonci nejedia len suši. Majte pleť hladkú ako Japonky! Žite zdravo a dlho!
-
Knihaflexi vazbaVyprodané
Hlavná predstaviteľka príbehu bestsellera Sushi v dushi prichádza na trh s tými najchutnejšími jedlami z Japonska. Presvedčte sa, že Japonci nejedia len suši. Majte pleť hladkú ako Japonky! Žite zdravo a dlho!
Prvým jedlom, čo autorka Oľga Vinczeová v Grécku ochutnala, bola známa špecialita pasticio. Sú to zapečené makaróny s bolonskou omáčkou a s bešamelom. Dajú sa pripraviť zo surovín, ktoré bežne dostať na Slovensku...
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle