Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Astrance: A Cook's Book - Pascal Barbot, Christophe Rohat, Chihiro Masui, Berlitz, 2013
Astrance: A Cook's Book 
EN

In this beautiful cookbook Pascal Barbot, one of the most reputed and internationally-acclaimed French chefs, reveals his concept of cooking in the restaurant he created with Christophe Rohat in 2000: the three-star...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Balíček z Evitapressu, Evitapress
Balíček z Evitapressu 
SK

Pestrý balíček vybraných knižiek z vydavateľstva Evitapress za naozaj fantastickú cenu!

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Fäviken - Magnus Nilsson, Phaidon
Fäviken 
EN

Faviken is an exclusive insight into one of the world's most interesting restaurants: Faviken Magasinet. Serving only 12 people every day on a remote farm in northern Sweden, using only ingredients sourced and prepared within ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Balíček z Evitapressu 2, Evitapress
Balíček z Evitapressu 2 
SK

Pestrý balíček vybraných knižiek z vydavateľstva Evitapress za naozaj fantastickú cenu!

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Le torte di Fiorella - Fiorella Balzamo, University of Barcelona, 2010
Le torte di Fiorella 
IT
  • Knihabrožovaná vazba
    1 101 Kč
    Více než 30 dní

Čína, Lingea, 2020
 
Čína, Lingea, 2016
Čína

Prastará a přitom hypermoderní, známá a přitom nepoznaná, navenek velkoměstská, leč ve své podstatě venkovská, konzervativní a zároveň pokroková, země kosmického věku a staromódních názorů...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    849 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    206 Kč
    Skladem 2 ks

French Country Cooking - Mimi Thorisson, Hardie Grant, 2017
French Country Cooking 
EN

A captivating journey to French wine country, here are 100 simple yet exquisite recipes, 150 sumptuous photographs, and stories inspired by life in a small village. Readers everywhere fell in love with Mimi Thorisson, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Čína - Kolektív autorov, Svojtka&Co., 2006
Čína
  • Autorský kolektiv

Vítejte v Číně: rozlehlé, ambiciózní, hrdé a měnící se rychleji, než kdy předtím. Projeďte se uličkami Pekingu na kole, ochutnejte nudle ve stínu Šanghajských mrakodrapů a nechte se okouzlit pouštní krajinou Xinjiang.


Supernormal - Andrew McConnell, Hardie Grant, 2015
Supernormal 
EN

In Supernormal, The Cookbook - the cookbook based on the restaurant of the same name - Andrew, owner and head chef, takes home cooks into the kitchen of his hugely popular pan-Asian eatery. Across eight chapters, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Real Vietnamese Cooking - Tracey Lister, Andreas Pohl,, Hardie Grant, 2014
Real Vietnamese Cooking 
EN

The definitive collection of recipes that captures the experience of travelling through Vietnam, and illustrates how to re-create the flavors at home. Real Vietnamese Cooking is a culinary voyage through this unique country...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Food Design in Italy - Alberto Bassi, Mondadori, 2017
Food Design in Italy 
EN

This fascinating book delves into the innovative and visually stimulating world of top Italian foods. As the renowned designer Ettore Sottsass once said, Eating necessarily involves a creative process...

  • Knihabrožovaná vazba
    817 Kč
    Více než 30 dní

The Complete Autumn and Winter Cookbook, Americas Test Kitchen, 2021
The Complete Autumn and Winter Cookbook 
EN

Celebrate the season with this treasure trove of cozy cooking and baking recipes, from soul-warming soups and simple dinners to showstoppers and weekend projects...

  • Knihabrožovaná vazba
    805 Kč
    Více než 30 dní

Tu Casa Mi Casa - Enrique Olvera, Phaidon, 2019
Tu Casa Mi Casa 
EN

Learn authentic Mexican cooking from the internationally celebrated chef Enrique Olvera (and featured in the Netflix docuseries Chef's Table), in his first home-cooking book Enrique Olvera is a leading talent on the gastronomic stage, reinventing ...

  • Knihabrožovaná vazba
    799 Kč
    Více než 30 dní

The Paris Gourmet - Trish Deseine, Flammarion, 2013
The Paris Gourmet 
EN

Trish Deseine, former BBC cooking show host who has sold more than one million cookbooks worldwide, shares tips on food and entertaining in the true Parisian style. In The Paris Gourmet, Trish Deseine serves up a definitive guide to French cuisine...

  • Knihabrožovaná vazba
    786 Kč
    Více než 30 dní

Creole - Babette de Roziéres, Phaidon, 2010
Creole 
EN

Creole is a sumptuous celebration of this unique and much-loved style of cooking. The heritage of French, Spanish and African settlers, Creole cookery takes the best of these cuisines and combines them with native American ...

  • Knihabrožovaná vazba
    770 Kč
    Více než 30 dní

1000 Spanish Recipes - Penelope Casas, John Wiley & Sons, 2014
1000 Spanish Recipes 
EN

The legacy work by one of the most influential experts on Spanish cuisine Penelope Casas was one of the premier experts on Spanish food: She taught readers about jamon serrano, Manchego cheese, and chorizo, in addition to countless dishes, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

The Italian Cookery Course - Katie Caldesi, Kyle Books, 2013
The Italian Cookery Course 
EN

Katie has travelled the rice fields of Italy's northern provinces and the lemon groves of the south, the richly diverse urban and rural terrains and patchwork regions. She has collated recipes, techniques and ingredients to create this unique ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Tasting - Tom Kime, Kyle Books, 2012
Tasting 
EN

Using the principles of the Southeast Asian taste theory, Tom Kime shows why combining the four main tastes of hot, sour, salty and sweet guarantees truly delicious results, every time. Here are 150 stunning recipes ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

The River Cafe Cookbook - Ruth Rogers, Rose Gray, Ebury, 1996
The River Cafe Cookbook 
EN

THE RIVER CAFE COOK BOOK is one of the most influential cookbooks ever published and is the winner of both the Glenfiddich Food Book of the Year and BCA Illustrated Book of the Year awards. Acclaimed for their innovative re-interpretation...

  • Knihabrožovaná vazba
    704 Kč
    Více než 30 dní

Gino's Veg Italia! - Gino D'Acampo, Hodder and Stoughton, 2015
Gino's Veg Italia! 
EN

In his first meat-free cookbook, Gino D'Acampo brings together his favourite dishes. The Italian diet is one of the healthiest in the world. Based on simple fresh vegetables and crisp salads, and flavoured with herbs, oils and chilli, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    699 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami