Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Zlevněné z kategorie: s pevnou vazbou s modrou obálkou kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Jamie's America - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2009
Jamie's America 
EN

America – A country of many contrasts. For me, it presented the ultimate food trip to explore places, ingredients, food culture & traditions. I wanted to get to the heart of great American food, to get past the junk and super-sized portions...

  • Knihapevná vazba
    574 Kč
    Skladem 1 ks

Omladzujuce odkyslenie - Kurt Tepperwein, NOXI, 2018
Omladzujuce odkyslenie 
SK

Naše telo je prispôsobené tak, aby sme sa mohli dožiť až 130 rokov. Ale v dôsledku nášho životného štýlu trpíme chorobami a predčasne starneme a zomierame. Vnútorné prostredie nášho organizmu by malo mať mierne zásaditý charakter...

  • Knihapevná vazba
    206 Kč
    Skladem 2 ks

Ionizovaná voda - Telesforas Laucevičius, Martin Baliga, ERB studio, 2013
Ionizovaná voda 
SK

Na slovenský knižný trh prichádza kniha, ktorá má sprístupniť a objasniť výnimočné účinky ionizovanej vody pre udržanie zdravia človeka. Odkyslenie organizmu znamená prvý krok k dlhodobému úspechu, a preto mnohí slovenskí lekári a liečitelia odporúčajú...

  • Knihapevná vazba
    134 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Love Japan - Sawako Okochi, Aaron Israel, Gabriella Gershenson, Ten speed, 2023
Love Japan 
EN

Discover comforting homestyle Japanese American cuisine with 100 unique, simple, and tasty recipes from the owners of the innovative Brooklyn restaurant Shalom Japan...

  • Knihapevná vazba
    627 Kč
    Skladem 2 ks

Cook This Book - Molly Baz, Robinson, 2021
Cook This Book 
EN

If you seek out, celebrate and obsess over good food but lack the skills and confidence necessary to make it at home, you've just won a ticket to a life filled with supreme deliciousness. Cook This Book is a new kind of foundational cookbook...

  • Knihapevná vazba
    659 Kč
    Skladem 1 ks

Midnight Chicken - Ella Risbridger, Bloomsbury, 2019
Midnight Chicken 
EN

—`A manual for living and a declaration of hope' Nigella Lawson'A moving testimonial to the redemptive power of cooking. Generous, honest and uplifting' Diana HenryThere are lots of ways to start a story, but this one begins with a chicken... There was a

  • Knihapevná vazba
    556 Kč
    Skladem 1 ks

Stačí 10 minut - Gordon Ramsay, Slovart, 2022
Stačí 10 minut

Podle knihy špičkového britského šéfkuchaře Gordona Ramsaye uvaříte skvělé pokrmy prostě za chvilku. Navíc při každém vaření budete stále rychlejší díky Gordonovým zkratkám a šikovným trikům, které zkrátí dobu přípravy a uspíší vaření...

  • Knihapevná vazba
    339 Kč
    Skladem 2 ks

Múzy - Lucia Chrenko, BASE M&I, 2023
Múzy 
SK

Voľné pokračovanie knihy Bohémky zahrňuje štyri hlavné kapitoly, ktoré v sebe skrývajú viacero rozmanitých podkapitol. Táto kniha zaútočí na všetky vaše zmysly...

  • Knihapevná vazba
    499 Kč
    Skladem 3 ks

The Nordic Cookbook - Magnus Nilsson, Phaidon, 2015
The Nordic Cookbook 
EN

Leading international chef Magnus Nilsson’s take on home cooking. Magnus travelled throughout the Nordic region not only collecting recipes but photographing the landscape and people.

  • Knihapevná vazba
    986 Kč
    Skladem 1 ks

Bezlepková diéta - Kolektív autorov, Raabe, 2020
Bezlepková diéta 
SK
  • Autorský kolektiv

Kniha s podtitulom Celiakia a iné ochorenia vyvolané lepkom je venovaná prejavom, možnostiam diagnostiky a tiež správnej liečbe celiakie. Navyše obsahuje viac ako 100 receptov, špeciálne určených pre celiatikov...

  • Knihapevná vazba
    505 Kč
    Do 14 – 16 dnů
The Food of Spain - Claudia Roden, Michael Joseph, 2012
The Food of Spain 
EN

Claudia Roden has spent five years researching and writing about the food of Spain, resulting in this definitive, passionate and evocative cookbook which takes in the different regions and looks at the history...

  • Knihapevná vazba
    874 Kč
    Do 16 – 21 dnů

Greece - Vefa Alexiadou, Phaidon, 2017
Greece 
EN

Greece: The Cookbook is the definitive work on the rich and fascinating cooking of modern Greece. Greece: The Cookbook is the first truly comprehensive bible of Greek food in English. Rapidly increasing in popularity, ...

  • Knihapevná vazba
    1 071 Kč
    Více než 30 dní

Hokejové rýchlovky - Jana Šimkovičová a kolektív, Supershape, 2021
Hokejové rýchlovky 
SK

Viete, ako sa stravujú známe hokejové osobnosti? Teraz ich môžete mať aj vo vašej kuchyni. Inšpirujte sa ich obľúbenými receptami na rýchle a výživné jedlá a presvedčte sa, že aj zdravá strava chutí výborne...

  • Knihapevná vazba
    393 Kč
    Skladem 1 ks

The Food of Vietnam - Luke Nguyen, Hardie Grant, 2013
The Food of Vietnam 
EN

Join celebrity chef Luke Nguyen on a culinary and cultural journey through the country of his heritage to discover the people and food that have endeared Vietnam to the millions of international travellers who visit each year...

  • Knihapevná vazba
    916 Kč
    Do 4 – 7 dnů

The Unofficial Genshin Impact Cookbook - Kierra Sonderkerer, Nevyana Dimitrova, Ulysses, 2023
The Unofficial Genshin Impact Cookbook 
EN

Immerse yourself in the world of the award-winning video game Genshin Impact as you learn to cook 60 unofficial yet totally delicious recipes from the hills of Mondstadt to the deserts of Sumeru...

  • Knihapevná vazba
    472 Kč
    Skladem 2 ks

Receptúry diétnych pokrmov - Konrád Kendík, Nová Práca, 2004
Receptúry diétnych pokrmov 
SK

Kniha obsahuje autorizované receptúry podla Slovenských technických noriem a práve podla týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.

  • Knihapevná vazba
    349 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Vaříme pro kojence a batolata - Annabel Karmel, ANAG, 2016
Vaříme pro kojence a batolata

2. upravené vydání Moderní a ucelená příručka pro moderní maminku – kuchařka, ve které autorka představuje recepty na výživné a chutné pokrmy pro miminka a batolata, vyšla poprvé v roce 1991. Od té doby se z ní stal vzor pro všechny maminky na celém...

  • Knihapevná vazba
    257 Kč
    Do 2 – 3 dnů

The Complete Book of French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2023
The Complete Book of French Cooking 
EN

Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks...

  • Knihapevná vazba
    885 Kč
    Více než 30 dní

Salt of the Earth - Carolina Doriti, Quadrille, 2023
Salt of the Earth 
EN

A beautiful, enticing cookbook rooted in tradition and love for the land, its history and ingredients. Evoking a strong sense of place, this vibrant book shines a spotlight on local produce and traditional techniques...

  • Knihapevná vazba
    676 Kč
    Skladem 2 ks

The World Atlas of Wine - Hugh Johnson, Jancis Robinson, Mitchell Beazley, 2019
The World Atlas of Wine 
EN

Few wine books can be called classic, but the first edition of The World Atlas of Wine made publishing history when it appeared in 1971. It is recognized by critics as the essential and most authoritative wine reference work available...

  • Knihapevná vazba
    1 234 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen