Použité filtry
Zrušit filtry
Bread Revolution
EN
World-Class Baking With Sprouted and Whole Grains, Heirloom Flours, and Fresh Techniques
An exploration of cutting-edge developments in the bread baking world from beloved author Peter Reinhart, featuring 50 recipes and formulas that use sprouted flours, whole and ancient grains, alternative grains (such as corn and grape skin flour), nut...
-
Knihapevná vazba599 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle