Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Prvootec - David Vajs, Sevruga, 2017
Prvootec

Byl jsem v pohodě. Měl jsem střechu nad hlavou, chápavou ženu a solidně rozjetou živnost, která mi zajišťovala komfortní život. „Jsem ready stát se otcem,“ řekl jsem si. Chyba lávky. Na startu své rodičovské dráhy jsem dostal pořádnou facku...


Lehká kuchyně - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2016
Lehká kuchyně

„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu. Rozhodl jsem se napsat...


Grilování - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2015
Grilování

V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů...


Moje domácí kuchyně - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2015
Moje domácí kuchyně

Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně...


Italská kuchařka - Riccardo Lucque, Sevruga, 2018
Italská kuchařka

Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin, vín a sýrů, vyzrálých rajčat San Marzano, voňavé bazalky... Pro vás všechny, kteří


Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2016
Prostřeno bez servítků

Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií...


Super jednoduše bez masa - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2022
Super jednoduše bez masa

Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou...


Vietnamská - Lan & Tuan, Sevruga, 2017
Vietnamská

Zdeněk Pohlreich vydává ve svém nakladatelství Sevruga první neautorskou kuchařku manželů Tuana a Lan, kteří v Čechách úspěšně provozují pravá vietnamská bistra...


Fresh kuchyně - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2018
Fresh kuchyně

Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby zcela jednoznačně a časy, kdy kolečko rajčete spolu se zvadlým salátem bylo jedinou čerstvou věcí na talíři, upadnou už brzy v zapomnění. Být fresh bude prostě novou kulturou...


Kulinárium - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2017
Kulinárium

Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen