Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Vidličkou po mapě - Dagmar Heřtová, Argo, 2023
Vidličkou po mapě

Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? ...

  • Knihabrožovaná vazba
    391 Kč
    Skladem 1 ks
  • 348 Kč
    Ihned ke stažení

Mých 25 let v Provenci - Peter Mayle, Argo, 2019
Mých 25 let v Provenci

Pětadvacet let před napsáním této knihy se Peter Mayle a jeho žena vypravili na dovolenou do jihofrancouzské Provence. Svět, který objevili, je okouzlil natolik, že se tam rozhodli přestěhovat – a nikdy toho nelitovali. I Provence se za to čtvrtstoletí...

  • Knihapevná vazba
    158 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Tajnosti francouzského pekaře - Peter Mayle, Gérard Auzet, Argo, 2015
Tajnosti francouzského pekaře

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečen...

  • Knihapevná vazba
    166 Kč
    Skladem 1 ks

Francouzské hodokvasy - Peter Mayle, Argo, 2014
Francouzské hodokvasy

Půvabný kulinářský cestopis, v němž nás autor, anglický spisovatel žijící v Provenci, zavádí do všech koutů Francie, země proslulé gastronomickými zázraky. Vyzbrojený nožem, vidličkou a vývrtkou čtenáře doprovodí na vyhlášený trh se šneky...

  • Knihabrožovaná vazba
    151 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Dějiny jídla ve 100 receptech - William Sitwell, Argo, 2014
Dějiny jídla ve 100 receptech

Kniha nezůstává nic dlužna svému názvu: autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby. Postupuje chronologicky, počínaje chlebem ze starověkého Egypta...

  • Knihapevná vazba
    540 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Příběh čaje - Zdeněk Thoma, Michal Thoma, Soňa Thomová, Argo, 2002
Příběh čaje

Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.

  • Knihapevná vazba s přebalem
    776 Kč
    Do 5 – 6 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    440 Kč
    Skladem

Jak žít déle a cítit se lépe - Linus Pauling, Argo, 2015
Jak žít déle a cítit se lépe

Jak napovídá samotný název, kniha Jak déle žít a cítit se lépe nám radí, jak prožít zdravý a dlouhý život. Zabývá se hlavně výživou, v prvé řadě pak vitaminy, z nichž nejdůležitější je vitamin C. Rozebírá působení vitaminů v lidském těle...

  • Knihapevná vazba
    266 Kč
    Skladem 3 ks

Jak využít pro zdraví potraviny a byliny - Zhang Yifang, Yao Yingzhi, Argo, 2019
Jak využít pro zdraví potraviny a byliny

Správný výběr potravin a bylinek, které jsou pro vás vhodné, může znamenat významný krok na cestě nejen k uzdravení z případné nemoci, ale také k tomu, abyste se ve svém těle cítili dobře. V této knížce se dozvíte, jak si...

  • Knihabrožovaná vazba
    226 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Pražská kuchyně běžná i sváteční - Pavel Růt, Argo, 2018
Pražská kuchyně běžná i sváteční

Pokus najít odpověď na to, zda pražská kuchyně měla svůj vyhraněný ráz, není zcela jednoduchý. Praha nikdy nebyla malou kulturně uzavřenou enklávou, naopak vždy se jednalo o otevřené město přijímající stále nové vlivy...

  • Knihapevná vazba
    312 Kč
    Do 5 – 10 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    175 Kč
    Skladem

Pes, který jedl lanýže - Suzanne Carreiro, Argo, 2018
Pes, který jedl lanýže

Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi..

  • Knihapevná vazba
    308 Kč
    Do 5 – 10 dnů
Proč diety nefungují - Traci Mann, Argo, 2016
Proč diety nefungují

Kniha pro všechny bojovníky s nadbytečnými kily. Traci Mannová, psycholožka z Minnesotské univerzity, která dvacet let zkoumala lidské sebeovládání a příjem potravy, dospěla na základě vlastních výzkumů i studií jiných vědců...

  • Knihabrožovaná vazba
    193 Kč
    Skladem 1 ks

České Vánoce v kuchyni - Květa Korečková, Argo, 2010
České Vánoce v kuchyni

Autorka velké obrazové publikace poutavým vyprávěním čtenářům přibližuje prožívání vánočního času v dobách minulých i současných v oblastech, které dobře zná. Převážnou část knihy tvoří ne příliš obvyklé, ale tradiční recepty vyzkoušené generacemi...

  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    302 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Připravujeme,
    vychází 30. 6. 2024

Bylinková kuchařka - Judith Benn Hurleyová, Argo, 1996
Bylinková kuchařka

Kniha ukazuje možnosti širokého využití bylin v každodenním životě.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

České Vánoce v kuchyni - Petr Herynek, Argo, 2010
České Vánoce v kuchyni

Velká obrazová publikace popisuje jednotlivé vánoční svátky, s nimi spojené rituály a jídla, tradiční i netradiční, která se k jednotlivým dnům připravovala...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Řekl jsem již, že metafory jsou nebezpečné. Láska začíná metaforou. Jinak řečeno: láska začíná ve chvíli, kdy se žena vepíše svým prvním slovem do naší poetické paměti.“