Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Použité filtry
Zrušit filtry
Snídaně a svačiny - kuchařka z edice Apetit, IDW, 2017
Snídaně a svačiny - kuchařka z edice Apetit

S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize najdete návod...


Škola světové kuchyně, Mladá fronta, 2014
Škola světové kuchyně

Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. 120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí...


Snadné těstoviny - Kolektív autorov, Slovart CZ, 2014
Snadné těstoviny
  • Autorský kolektiv

Těstoviny nejsou drahé, sušené dlouho vydrží, jsou syté a samozřejmě i chutné. Můžete je podávat v polévkách, jako salát, s masem, rybami a plody moře nebo jen se...


Levně a chutně vaříme s Novou, Ikar CZ, 2015
Levně a chutně vaříme s Novou

Vařit levně a chutně, to je současný trend všech fanoušků oblíbené rubriky televize Nova, ve které se připravují unikátní recepty za pár korun. Jednoduchý postup, časová nenáročnost a chutný výsledek – to sice zní jako nedostižný ideál, ale s nápaditý...


Rychlokurs vaření - Martina Kittlerová, Ikar CZ, 2010
Rychlokurs vaření

Zatím jste nikdy nevařili. Nemáte ani potuchu, jak vykouzlit křupavé pečené brambory, šťavnatý rybí filet, nebo dokonce sladkou tečku v podobě pečeného jablka s vanilkovou omáčkou...


Šéfkuchař bez čepice - Jamie Oliver, Spektrum grafik, 2002
Šéfkuchař bez čepice

Jamie, nesmírně talentovaný a nápaditý šéfkuchař, začal vařit už v 8 letech; dnes je mu 23 let a spolupracoval již se všemi významnými mistry britské kuchyně. Díky maximálnímu zjednodušení receptů je schopen každé jídlo připravit za pár minut...


Bez buchet se nevdáš! - Adéla Hálková, Kateřina Podoláková, Došel karamel, 2018
Bez buchet se nevdáš!

Kuchařka plná báječných českých i světových receptů, bez kterých se žádná holka (nejen ta na vdávání) neobejde! Na stránkách knihy se rozepsaly tři generace žen do osmi nabušených kapitol. V kuchařce najdete recepty snadné i ...


Grilování - 50 snadných receptů - Martin Čížek, Naše vojsko CZ, 2014
Grilování - 50 snadných receptů

Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem...


Jednoduchá kuchyně - James Peterson, Ikar CZ, 2014
Jednoduchá kuchyně

Toužíte podávat na stůl během necelé hodiny od chvíle, co jste přistoupili ke sporáku? Vybírejte bez obav z více než 200 receptů, které jsou důkazem, že vynikající jídlo nemusí být složité ani časově náročné...


Moje první kuchařská knižka, EX book CZ, 2017
Moje první kuchařská knižka

Vaření a pečení je úžasná věc, a neexistuje lepší pocit, než když můžeš rodinu překvapit vlastnoručně připraveným jídlem! Na začátku Mojí první kuchařské knihy jsou jednoduché recepty, jako...

Jen 5 do hrnce - Rachel Lane, Reader´s Digest Výběr, 2009
Jen 5 do hrnce

Kuchařka přináší více než tři stovky skvělých receptů pro každou příležitost - od předkrmů, polévek a salátů až po lahodná jídla z mořských plodů, kuřecího či jiného masa nebo lákavé dezerty...


Kuchařka pro studenty - Luca-Moritz Gültas, Computer Press
Kuchařka pro studenty

Plnobarevná kuchařka plná krásných fotografií pokrmů přináší jednoduché recepty, které zvládne uvařit i student na koleji. Přináší recepty na chody vhodné při různých příležitostech - ať už potřebujete do školy malou svačinu nebo chystáte kolejní party...


Sladkosti a slanosti - Lenka Sedlářová, Rubico, 2018
Sladkosti a slanosti

Výběr těch nejlepších receptů na sladké i slané mlsání, které zvládne...


101 burgerů a sliderů, Edice knihy Omega, 2018
101 burgerů a sliderů

Šťavnatý hamburger je potěšením, které si čas od času dopřeje každý z nás. Každý má svůj oblíbený, ať už je to třeba kuřecí burger se sýrem a omáčkou, klasický hovězí burger s okurkou a kečupem nebo třeba burger s houbami...


Dezerty, Rebo, 2007
Dezerty

Lahodný dezert jako sladká tečka na závěr jídla, sladké hlavní jídlo nebo pamlsek pro zpestření dne – kdo by odolal takovému pokušení? Tato kuchařka nabízí celou řadu lákavých receptů na jemné krémy a pudinky, náročné zmrzlinové variace,...


Láďa Hruška se vrací - Ladislav Hruška, Firma 6P, 2015
Láďa Hruška se vrací

Láďa Hruška se vrací s novými, neotřelými a snadnými recepty. Jejich proměna v chutný pokrm je hračka pro všechny nadšence v kuchyni. Z bohaté nabídky 73 jídel můžete vařit od rána do večera, od pondělí do neděle spolu se svými ratolestmi...


Vánoční kuchařka pro dceru - Jana Florentýna Zatloukalová, Neumann-Neudamm, 2016
Vánoční kuchařka pro dceru

Nechte Vánoce, aby začaly s první koledou, první ozdobou a první větvičkou. Koukejte si je pořádně užít a neodkládejte to už ani jeden jediný den. S touhle knížkou to zvládnete, i kdybyste před sebou měli své úplně první samostatné Vánoce...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    152 Kč
    -61 %
    Skladem

Kuchařka - Mikrovlnná trouba pro začátečníky - J. Mandžuková, Dona
Kuchařka - Mikrovlnná trouba pro začátečníky

Autorka seznamuje s principy použití mikrovlnné trouby v moderní kuchyni a přináší mnoho zajímavých receptů pro každou příležitost.


Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Prakul Production, 2018
Maso - Jednoduše & dokonale

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    196 Kč
    -19 %
    Skladem

Vaříme bez plýtvání - Judith Clavel, CPRESS, 2019
Vaříme bez plýtvání

Jak si dobře pochutnat a zároveň zužitkovat zbytky a ušetřit! V této knize najdete 40 nápaditých receptů pro labužníky, v nichž využijete zbytky jídla: předkrmy, polévky, zapékaná jídla, galetky, zavařeniny, sirupy…



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“